onsdag den 3. april 2013

Cirkus...ZzzzzzzzzZzzzzzz

Jeg fatter ikke cirkus. Faktisk finder jeg det ualmindeligt kedeligt.
Jeg nævner i flæng:

1) Overgearet manisk sprechstallmeister, som minder om noget fra en anden verden.

2) Drag/bøsseheste der render i ring i manegen, fordi den jo er...tadaaaa rund. Og en vigtig hesteprinsesse der slynger pisken til højre og venstre. Og publikum, der jo fandeme nærmest hviner og klapper taktfast, når pisken giver en høj "whooopa" lyd.  Og uh uh...nogle gange stopper hestene,  drejer rundt og løber i modsat retning. OH-MY-GOD!


3) Elefanter! Uh-uh-uh-uh. M. snabler. Har man da kendt mage...Som trasker rundt og svinger m. snablen og hviner lidt. Og placerer poterne på en virkelig grim skammel.

4) Cirkus-dialekten. Lyder som en blanding af en nydansker, en dum tysker og en æskestiv franskmand. "So det er en stuur stuur nummer vi ska' seeeeee. Det er Antonios der vil kravle ind i aaaaaaaligatorens muuund. So vi alle tie stille. Jeg be'r om aaaaabsoluuut tavshet. "

5) Latterlig iscenesatte "Nu du stille dig op mod den plade der, jaaaaa. Så jaj skyde sylespidse pilemot daj, jaaa? Og jaj ka' iiiiiintet se, for jaj har bind for øjnerne"- shows.
Og man véd jo bare på forhånd, at der intet sker. Røvkedeligt.

6) Trapez-sluts. Som i dén grad har intimbarberet sig. (Noget skal man jo glo på, når de svinger rundt deroppe). Og uh uh, det er farrrrligt. Tænk hvis de falder ned. I det elastiske net.
(JO! Det er da flot at de kan gribe hinanden. Og dygtigt m. deres stunts. I modsætning til mig, som jo ikke engang kan krave i de der forbandede tov i gymnastiksalen. Men...det er så drønkedeligt!

7) De der mennesker der stabler sig ovenpå hinanden. Jamen...hvorfor give penge for at se det, når man ganske gratis hjemme i sin sofa, kan finde noget lignende (og mere vovet) på YouPorn?

8) Klovnene! .....!!!!!!!......D E   E R   I K K E   S J O V E ...........!!!!!
Uhh se mig, nu falder jeg over en bunke savsmuld...Uhhh, jeg nåede lige at redde den....men uhhhhh....så faldte jeg sørme lige m. hovedet ned i en lagkage....Ajjjjjj hvaaaad? Nu løber jeg efter Anotorionoruis....min klovneven....Uhhhhh....han sprang til siden i sidste øjeblik....så nu landede jeg i en spand vand.....Ihhhhhhh.