fredag den 29. april 2016

Go home, Silkeborg. You're drunk!

Silkeborg bliver præsenteret og omtalt for den smukke natur. Og det er temmelig logisk, for byen ER sgu smuk.
Men det er fandeme også en bondeby på rigtig mange områder, som lever og ånder for at lege Ibiza.

"Uh! I dag er det 2 år og 3 måneder siden, at Hjejlen vippede lidt mere til højre end venstre. Lad os holde en fest! Fandeme! Det skal fejres! Ingen kvaler, kommunen betaler!".


Tag jer nu lidt sammen og bliv lidt voksen og arrangér noget, som er lidt mere modent og kulturelt. Den der kroniske Breezer og fadølskoma er ved at være trættende.
Og nu er byen helt på den anden ende. Den store nedtælling er i gang. Le grande party er rundt om hjørnet!


MOTORVEJEN ÅBNER!


D. 11. september. Jeps! That's how we do it in Silkeborg. Vi vil sgu også have vores egen 9/11 Og vi fester i flere dage! Just like her royal highness Margrethe.
Og i dag er der brrrrreaking news. Motorvejen åbner en måned før tid - for de to-benede. Mm. 14. august er der - og jeg citerer avisen - ekstraordinær åbning. (Ekstraordinær!). Her kan man gå en tur på motorvejen! Rock on! Men kun mellem kl. 10:00 og 15:00. Så det handler om at være på dupperne.

Og som de stolt proklamerer: Det kræver ingen tilmelding og det er gratis!


Ej, mendeterdanæstenaltformeget! Gratis virkelig?


Slap nu af, for helvede. Det er en vej! En bred vej, ja. Men en vej. Det er ikke en guldbesat forlystelse med h-seler og 13-g påvirkning fra Italien.

Og nej, jeg har intet imod festivitas og promillemarinering af kroppen. Men jeg synes sgu det lugter lidt for meget af gylle, når man kan kamme SÅ meget over en motorvej. Det er da fedt for pendlerne, ingen tvivl om det. Men det er landets mest pinlige motorvej. Vejen til det første spadestik var mere useriøs end et Linie 3 show. Den kunne have stået færdig for otte år siden, hvis folk ikke havde døjet med manglende ilttilførsel i røven pga. lidt for store hæmorider.

Men NU er den snart færdig! Og lad os da fejre det. Midt i en kommunal sparetid, hvor ofrene er børnene i daginstitutionerne og folkeskolerne, så skal vi da have lidt glæde ind i livet. Med en donation på 1 million kroner fra Silkeborg Kommune.

God weekend.