lørdag den 6. april 2013

Rødhætte anmelder mandeoverkroppe

Scrollede lige ned over oversigten på Facebook, og et billede fangede mit blik. 9 billeder af forskellige mandeoverkroppe. Hvor mænd kunne fortælle, hvilken de har. Og hvor kvinderne kunne fortæle hvilken de foretrækker.
Jeg kommenterede ikke på det. På Facebook. Men det gør jeg herinde. Én efter én.


1) NEJ! Virkelig virkelig virkelig NEJ! Det er så grotesk frastødende. Han ligner en træstamme. Eller noget der er blevet glemt på en Weber. Bvadr!

'
2) Nej. Alt alt alt for markeret. Ligner en He-Man. Kan under ingen omstændigheder tænde på de der riller. 


3) Bedre. Men stadig nej. Jeg ved ikke hvorfor, men riller og six-pack har bare aldrig rigtig sagt mig noget? 4) Bestemt en forbedring. Men han er for poleret. Og glat. Ligner en drengeoverkrop. Ikke en mandeoverkrop. Hvor er pelsen?

5) Hmm. Bleg. Men okay, jeg ligner selv et neonrør, så det kan jeg ikke tillade mig at kritisere. Men kroppen er jo ligesom 4'eren. Bare uden olie og tan-in-a-can. M. andre ord: En dreng/fyr.6) Jaaarrh. Nu bliver det bedre. Godt nok stadig glat. Men formen er bedre. Her er der noget beskyttende. Noget at putte sig ind til. 
7) Her står mange kvinder åbenbart af. Men ikke mig. Bamse. Positivt ment. Bamse-looket er altså sexet. Basta!


8) Uh! Pels! Endelig pels! Og masser af bred brystkasse, som kan beskytte. Me like. Faktisk.
9) Altså, han kunne jo starte m. at rette sig op. Er jo tydeligt, at han står og svajer i ryggen, og skyder frontpartiet frem. Tro mig,jeg ved det. Ligner næsten mig, når jeg svajer i lænden og lader mavemusklerne tage lidt afspadsering.
Hvis han nu bare rettede sig op, så ville det nok se en del bedre ud. Og uanset hvad, så vælger jeg til hver en tid denne overkrop fremfor de gyselige i starten, som er trekantede og alt alt for rillede. 

Min veninde sendte mig et par billeder af en mand og spurgte: "Hot eller not?"

Og kunne kun svare: Hot!
Han hed engang Yvonne Buschbaum...