mandag den 1. april 2013

Noget om forhud, forbud og sommertid

Jeg ved egentlig ikke hvor det der forhud kom fra?
Nå...lige meget. Ligger i sengen. Møgvågen. Fordi nogen engang kom på den latterlige ide at indføre sommertid. Hjælper ikke ligefrem på søvnproblemer, vel!

Så mens G. glider ind i drømmeland, så han kan blive klar til at hoppe i flyverdragten i morgen tidlig og komme til rally, kan jeg jo lige så godt snuppe en liste over alt det der burde forbydes. (Som f.eks. enormt lange sætninger uden komma, ikke Rødhætte?)

Let us begin...(Bombay accent):

- Therese Glahn.

- Latterlige stram-ind trusser, som ikke holder det de lover, men som i stedet ruller sig sammen og danner modbydelig kæmpe stram elastik, som strammer så meget, at mave deler sig i to og får overkrop til at ligne overskåret vandbakkelse. Og som desuden strammer så meget i lysken, at de sætter sig i spænd, og mishandler nedre dele, så de ligner en hel persienne.

Og...så nåede jeg ikke længere. Ovenstående gør faktisk ret ondt. Down under. Kom til at lægge mig i forkert stilling, og så var det at noget gled ind og kom i klemme i ubarmhjertig trusse.

Kan man også være overvægtig der? Og hvordan kan det være, at stram-ind trusse kun kan sidde som de skal på dem m. små organer og total flad mave? Giver ingen mening.