torsdag den 21. februar 2013

Her lugter af gamle trusser

Der er influenza i hytten. Begge teenagere er ramt. Værst for Uglen. Har vel sammenlagt set hende 4 timer siden i mandags.
Og jeg er så træt, at jeg ligner Villy Søvndal. Møder tidligt på arbejde pt. Kører faktisk i søvne på vej derhen.
Så i dag er der dømt "tag hvad pokker du vil i køleskabet" til aftensmad. 100% selvbetjening.

Jeg tog noget makrel i tomat. På noget rugbrød. Og nu sidder jeg så her i sofaen og lugter af trusser, som burde have været skiftet for 8 dage siden. Yes...jeg har åbenbart fået dyppet en tot hår i fisken.
Og det værste er: Jeg er så træt, at jeg er skide ligeglad. Vipper da bare totten bag øret. Problem solved.

Ja ja...ja. Jeg skal selvfølgelig vaske hår. Om lidt. Senere.

Skal møde tidligt igen i morgen. SKAL i seng i ordentlig tid. Var så træt i morges, at jeg kom til at råbe "fuckhoved" efter vækkeuret. Fed start på dagen.
Men jo...Kl. "det-mener-du-fandeme-ikke" i morgen tidlig, skal jeg lave tonsvis af pakker m. pastasalat. Og 100+ sandwiches. Til levering.
Gætter på, at jeg bliver hamrende upopulær. De sidste mange dage, når jeg har pakket æskerne m. pastasalat, har jeg fyldt godt op. (Man er vel vokset op på landet). Skolebørnene skal sgu kunne blive mætte. Men nu er mit arbejde blevet kontroltjekket. Har fandeme fyldt over dobbelt så meget i som der skulle. Så nu kommer ungerne nok til at hade mig. Og tro at 3. verdenskrig er under opsejling, fordi deres madpakker pludselig minder mest af alt om noget der er rationeringsmærker på.

Apropos arbejde, så har jeg sgu et problem. Virkelig. Én ting er at jeg har yndlingskunder blandt børnene, som jeg giver chokolade og ekstra bacon. Det er jo bare sødt af mig.
Men jeg duer bare ikke til at betjene visse kunder. For et stykke tid siden, kom der en yndig lille kineserpige ind i butikken. Jeg spørger som sædvanlig: "Hvad kan jeg gøre for dig?" Og så var det, at det gik galt. Rivende galt.
Da hun åbnede munden, kom der en uforståelig "spis hær, mæ' jæm" stemme ud af hendes lille mund. Spinkel, men alligevel temmelig kraftfuld røst.
Og jeg var slet ikke forberedt på det. Kunne slet ikke holde til det. Og da slet ikke, da hun bad om "kaaaaaarry!"dressing.  Var tæt på at bide underlæben til blods. Brød hulkende sammen af grin, da butikken igen var tom.
Ej men for helvede...bliver jeg da aldrig voksen?


Nå, men ellers går alt som det plejer. Dog m. kraftigere overskæg. Er begyndt at æde zinkpiller, fordi det skulle være så godt for håret.
Jo tak...ligner jo fandeme Anders Breinholt, hvis jeg glemmer at bruge pincetten. Skæg er grimt. Rødt skæg er afskyeligt. I hvert fald på kvinder.
Ender vel m. at jeg får tyrkisk bikinilinje...