lørdag den 23. februar 2013

Harmonikaskade vs. Gud

I guder. For helvede! Galskaben vil ingen ende tage.

Et par tågehoveder fra Dansk-Top verdenen, udtaler sig til Se & Hør. Lis & Per. Det tog mig et stykke tid, før jeg kom til selve artiklen, for jeg kunne simpelthen ikke få øjnene fra Per. Han minder mig om ét eller andet dyr fra Muppet Show. Kan bare ikke komme på hvilket...Denne her...!
Nå...men tågehovedet udtaler flg.:


Jeg døjede med en dårlig arm og skulder - formentlig efter at have gjort nogle forkerte bevægelser, når jeg spillede harmonika. Og lægen sagde, at jeg risikerede at blive lam, hvis jeg ikke stoppede med harmonikaen, fortæller Per Kauczki i magasinet. 

Ærligt talt, Per...kunne det måske tænkes, at lægen bare heller ikke kan holde lyden ud af en harmonika, og derfor bandt dig en lille historie på ærmet?
Det er fandeme da verdens mest irriterende og grimme instrument. Og come on...hvor mange forkerte bevægelser kan man lave på den kasse?


Nå, men Per så lige pludselig lyset. I en kristen forsamling. Flg. udspillede sig simpelthen:
"En mand rejste sig op og annoncerede, at der var én til stede, der havde smerter i arm og skulder, og at Jesus ville helbrede ham". 

Nå nå da da, nu bliver det spændende...!"Jeg havde ingen planer om at give mig til kende, men Lis udbrød højt: ”Det er dig, Per”. Og jeg ville jo ikke være en tøsedreng. Så forsamlingen bad for Per, og så gik der kun 15 sekunder: 
Jeg mærkede et eller andet slippe min skulder og løbe ud gennem armen på mig, og pludselig kunne jeg igen bevæge min arm frit, fortæller Per". Den lader vi bare lige stå et øjeblik...