søndag den 13. marts 2016

De små (men ikke ubetydelige) ting

* Lyden af skidt, der bliver suget gennem støvsugerrøret. SÅ tilfredsstillende.

* Når man finder en jakke, som man havde glemt man havde og hvor gensynsglæden er så stor, at man straks giver den en lynvask med æbleduftende skyllemiddel. (Ja, jeg bruger skyllemiddel. So shoot me. Living on the edge).

* Forårets endelige indtog. Årh! At kunne tage (føromtalte) yndlingsjakke på, et lækkert tørklæde i lyse nuancer, håret op i en tilfældig (men nøje planlagt) knold og solbriller på ansigtet.

* At travlhed på jobbet den sidste tid, har belønnet en med vægttab.

* Når man finder der der helt specielle virkelige smukke boheme-vintage hårelastik med sløjfe i en netbutik. Og så endda på tilbud.

* Følelsen - når man har knoklet rundt og gjort hele hytten ren - af varm kaffe, der kærtegner den indvendige del af halsen.

* Generelt følelsen af tilfredshed over et temmelig lækkert rengjort hjem. (Her fortrænger jeg så den indvendige del af køkkenskabene, som ligner noget, der er blevet proppet i en blender med lidt krummer og 1½ kg. støv).

* At hænge vasketøj op udenfor. Helt uden at fryse om hænderne.

* Duften (!) af vasketøj, der har hængt til tørre udenfor.

* Nystegte falafler. Nomnomnom.

* Krydderurter i vindueskarmen i køkkenet. (Jeg skal virkelig have gang i en masse krydderurtedyrkelse på terrandaen i år).

* Når man bare elsker sit hjem med de fejl og mangler der er. Det kan godt være, at min krop ikke er mit tempel (nærmere en forladt byggeplads), men mit hjem: Dét er mit hellige tempel.

* Når kollega har job har forbindelser gennem sin kæreste og derfor kan sælge parfumer til gode priser. (Han skal have SÅ meget kage!)

* En ny parfume. <3

* Årets første duft af nyslået græs. (Jeg venter med længsel).

* Når man finder en side på nettet med dokumentarudsendeler - opdelt i kategorier. Og hvor 9/11 har sin helt egen kategori.

* Når negleklipperen (3-i-1'eren) endelig får sig gnavet gennem storetåneglen.

* Vivil Creme Life bolcher. 10 bolcher for 100 kcal. Hvad er der ikke at elske?

* Stjerneskud. Dem på tallerkenen. Ikke dem på himlen...selv om de også er fine.