fredag den 13. april 2012

Hrmpf.

Kender I det (og nu skal I bare svare ja, uanset hvad), at man går og venter på en rigtig lækker pakke. Man ved at pakken blev afsendt i går morges, ergo burde den faktisk komme i dag.
Kl. er nu 13:15 og jeg har ikke set skyggen af en rød jakke!

!!

Vi plejer senest at få leveret pakkepost kl. 11.
Jeg har været ude i postkassen to gange for at tjekke, om postbuddet bare havde kylet en pakkeseddel i postkassen. Jeg har tjekket om ringeklokken virkede. Og nu kigger jeg skummelt mod et par naboer og tænker: Gad vide om posten har leveret pakken forkert?
Og inden man får set sig om, så har man den røde jakke under mistanke.

Nå, men jeg har fordrevet ventiden med at rydde op på terrandaen. Fik kun fyldt to affaldssække. Og fandt kun 200 gram bløde kartofler, som i sine velmagtsdage sikkert vejede 2 kg - 1 porre (semifrisk) - 3 kg. gulerødder med fejlpigmentering. - et lille net bløde løg og otte uåbnede nisseøl fra KB. (Plus det løse). Og så fandt jeg en hel cigaret. Meget tør. Men hel. Århh...jeg kærtegnede den næsten. Havde sådan en lyst til at tænde og bare lige se, om jeg ville synes det smagte grimt. Men smidt ud det blev den. :/

Har også fået ryddet op i soveværelse. Gråstænkt bliver nok ikke helt tilfreds. Har flyttet på hans ting. Men altså...det blev jeg nødt til. Kan jo ikke have soveværelse der minder om et værksted/pulterkammer.
Overvejer at liste en lyskæde derned.
Jeg VED godt at vi havde aftalt, at jeg fik lov at bestemme over indretning af badeværelse, køkken og stuer. Og at han så fik underetagen. Men man sover altså bedre i et pænt og ryddeligt rum. Og har jo desuden ikke smidt noget ud. Bare flyttet lidt på det.