mandag den 15. oktober 2012

Warum?! Why!? Hvorfor?!

Hvorfor har man altid en overvældende trang til søde sager lige efter man har spist aftensmad?
Det giver sgu da ingen mening. Man har spist godt. Har fået fyldt kroppen op med grøntsager og protein, hvilket burde stabilisere blodsukkeret.
Hvorfor sidder man så og tænker på alt det man ikke må få?
Jeg gør det ikke. Henter nok en mandarin om lidt. Og laver et krus te. Men ærligt talt. Mellem os. I tankerne ER jeg allerede i gang m. at tømme samtlige glas m. kagekrymmel.
Faktisk hader jeg lidt de mennesker, som altid har styr på deres sukkermonster. Det er så overskudsagtigt, at jeg faktisk kan blive lidt arrig. (Læs: Misundelig).
Hvor må det være dejligt. Ikke at have den der sukkertrang.
Og inden I går i gang m.: "Jaaamen Rødhætte. Du skal bare tage en kold tyrker. Det er fordi din krop er afhængig. Bare vent og se. Efter 14 dage uden sukker, har du det meget bedre."Efter 14 dage uden sukker, har jeg højst sandsynligt slået en eller anden ihjel!


Og jeg HAR taget kolde og varme tyrkere. Og været oppe på flere uger uden sukker. Men derfor har jeg da stadig lyst til en bette pose Skolekridt. Lysten ligger og lurer. I semi-dvale.
Jeg kan sagtens (hvis jeg anstrenger mig) lade være med at spise slik, kager og is. Men det betyder ikke at lysten ikke er der.

Hvad gør andre mennesker? Er de bare velsignet m. en super rygrad? Eller HAR de bare ikke det der sukker-gen? Eller er det bare mig?
(Lad venligst være m. at svare på det).
Men når man som jeg skal tabe det der svarer til vægten af et halvt parcelhus, så bliver man nødt til at finde alternativer. Sunde alternativer.
Og hvis der nu skulle sidde en m. samme sukker-gen som mig, så vil jeg da gerne modtage tips om gode løsninger. Og selv komme m. forslag.

1: Snig dig ud i bilen. Sæt den i frigear, og skub den ud på gaden. Hop ind, start 100 meter længere henne, og fræs ned på tanken.
Køb en valgfri pose slik. Kør et øde sted hen. Åbn posen, prop munden. Tyg, som gjaldt det livet. Når det føles som en grød inde i munden, spytter du ud. Og sådan fortsætter du til posen er tom.
Tadaaaaa: Du har fået en snert af smagen. Men næsten uden kalorier.

2: Lakrids te. Virker faktisk overraskende godt.

3: Gulerødder. Man kan gnaske en del, uden at det gør nogen forskel på kalorietælleren.

4: Køb 1 slikkepind. (1! ) Den holder faktisk forholdsvis længe, hvis man bare lader den ligge stille i munden. (Uden at tygge).

5: Knækbrød m. en tynd stribe honning.

6: Pære eller jordbær ispinde fra Lidl. Der er kun 44 kcal. i en hel is.

7: Gå ud foran det største spejl du ejer. Tag tøjet af. Lav 22 englehop. (Det tager en del af trangen til sødt).

8: Børst tænder. (Virker faktisk. Thi tandpasta smager lidt sødt).


Andre forslag modtages m. kyshånd.