torsdag den 17. maj 2012

Live transmission fra helligdagen.

Arhh, helligdag. At kunne sove længe. Det er kvalitetstid.
Vågnede ved 10-tiden ved noget baggrundsstøj. Det var Gråstænkt der havde tændt for fjernsynet, og havde tunet ind på Det lille hus på prærien. Hyggelig serie, den holder maks. Dog ser jeg den ikke længere af princip. For jeg kan simpelthen ikke tåle Nelly, den modbydelige lille snottøs. Og orker trods alt ikke at bruge tid på at hvæse af tv'et. Og da slet ikke, når den står på kanal Charlie.

Lige nu sidder jeg og vågner over en balje kaffe. Har ligget forkert på sofaen i aftes, så ligner Dronning Ingrid når jeg går.
Gråstænkt ser Supersælgerne. Sjovt program, faktisk. (Sagde Trucker Conny). Men kan dog ikke holde værterne ud.
Raccoon snakker som en beostær der har drukket for meget kaffe, kan jeg høre bag den lukkede dør. Og Gates sidder og spiller computer, og tjekker med jævne mellemrum ordrestatus på den monster bærbare computer han har bestilt. Den koster fandeme det samme som udbetalingen på en Berlingo.

Dagen skal ikke bruges på andet end at være til. Afvaskning af legeme og vask af manke, plus en travetur i skoven, er foreløbig de eneste ting på programmet.

Men for at vende tilbage til roller, som jeg ikke kan lide:

¤ Nelly - Det lille hus på prærien: Dumme hest.
¤ Bamse - Bamses Billedbog: Han er så egoistisk, og en virkelig dårlig ven.
¤ Brandon Walsh: (90210) Politisk korrekt i kvalmende mængder.
¤ Krystle: (Dollars). Hun er påtaget sød og utrolig falsk. Blake fortjener bedre.
¤ Brenda Walsh: (90210): Hun var sød i de første afsnit. Men så tabte hun sig, og tænderne blev større og personligheden blev træls.