søndag den 6. oktober 2013

Hvad sker der for retssystemet?

Læste en artikel om en mand, som var blevet dømt til fængsel, fordi han har tæsket en kvinde og en dreng, mens en 5 årig dreng så på.
Det lyder jo mere end rimeligt, ikke? At fjolset skal i fængsel.

Men lad mig citere:

 Her begik den 40-årige mand først vold mod en kvinde, da han slog hende flere gange i ansigtet. Desuden truede han hende blandt andet med ordene: »jeg dræber dig« og »jeg skal nok få dig gjort kold«.

Volden blev udøvet for øjnene af to drenge på fem og 13 år. Den 13-årige forsøgte på et tidspunkt at bremse volden, men blev selv udsat for vold. Han blev slået én gang i hovedet og fik tildelt et spark, mens han lå ned.

Foruden to drenge på 13 og fem år på stedet, var der også en anden kvinde. Hende var den 40-årige også sigtet for at have begået vold imod, men det fandt byretten ikke bevist.

I forbindelse med straffen på de tre måneders fængsel lagde domsmandsretten vægt på forholdenes alvorlige karakter og det faktum, at volden blev begået for øjnene af en fem-årig dreng, der var meget bange.????

"I forbindelse med straffen på de tre måneders fængsel lagde domsmandsretten vægt på forholdenes alvorlige karakter..."

Tre måneder? Er det en joke?  Tre skide måneder...De får det jo til at lyde som om, at han skal sidde inde 3 x livstid.
Ej men for fanden...Hvis det ikke er at pisse ofrene direkte i hovedet, så ved jeg virkelig ikke? Hvad fanden er det der sker med vores retssystem? 


Det er direkte kvalmefremkaldende!