onsdag den 23. januar 2013

Pussypop

Det var den der sære hjemmeside jeg kom fra.

"Vil du smage min k....?
Jeg er ofte drivvåd, og nu tilbyder jeg at du kan smage mine drivvåde k....safter på en slikkepind. Ja, jeg stikker en slikkepind op i min k.... og drejer den rundt nogen gange så den bliver rigtig lækker, hvorefter jeg trækker den ud og pakker slikkepinden fint ind igen. Så kan du smage min våde k....safter, det kalder jeg en pussypop!"

Og jeg kalder dig klam. Men græd ikke, for det er intet imod hvad jeg kalder de personer, som køber dem af dig. Det er fandeme ulækkert!
Og helt ærligt...forestil jer lige en varm sommerdag, hvor der bliver sendt pussypops fra den ene ende af landet til den anden. Pakken ligger der på det lumre posthus, og sveder. Den eneste aircondition, er når pakken bæres ud til postbilen. Papiret omkring tingesten begynder at danne dug. Bakterierne på den sukkerrige slikkepind parrer sig i et sandt orgie, og yngler værre end rotter på Viagra.
To varme sommerdage senere, ankommer pakken til klamme Einar, som har hul i samtlige bukselommer. Han har knap nok tid til at skrive under for modtagelsen, og allerede inden han er tilbage i stuen i den alt for polsterede flædersofa fra Biva, har han højre hånd dybt begravet i bukselommen.
Han sætter sig i sofaen, som giver et "pfffffft" fra sig, og skubber bakken m. cigaretrullen, filtrene og tobakken længere ind på marmorbordpladen på sofabordet.
Pumpetermokanden m. de orange blomster bliver ligeledes skubbet til side sammen m. kruset, der har rander så tykke som spånplader.
Einar trykker på den fedtede fjernbetjening, og pauser "ASS-HOLE O MIO", og m. sine korte tykke fingre m. udefinérbare rander v. neglene, flår han pakken op, og hælder indholdet ud på bordet blandt tobaksfnuller og krummer fra marmorkagen.
Han pakker grådigt papiret af den første, og straks breder der sig en sær lugt af Esbjerg. Men Einar er liderlig. Og lækkersulten. Så han åbner munden så højt at man kan se de brune kaffeplamager i mundvigene, stikker slikkepinden ind mellem tænderne, og sutter lystigt.
Samme procedure sker m. resten af indholdet fra pakken, mens højre hånd arbejder nede i den hullede bukselomme.
Senere tager han en lur, og vågner først sent om natten. M. mavekramper så store, at svedperlerne springer lystigt frem, og gennemvæder hans ellers så store overskæg. Smerter tager til, og Einar ringer efter lægen. Som indlægger ham m. det samme. Da han bliver spurgt om hvad han har spist, vil han ikke bekende sin klamme kulør, så han siger at han har spist fisk.

Og derfor gik fiskesalget pludselig i stå i lille Danmark, som ellers er omgivet af hav og lækkerier.
Ikke fordi prisen var for høj, men fordi rygterne om Einars slemme madforgiftning, nåede landet rundt.

Se den klamme side her:

Af andre bakteriebomber dersælges derinde, kan nævnes:

- Brugte thai analkugler m. numselugt.
- Spyt i pose.
- Brugte trusser.
- Brugt dildo. (Som ifølge sælger "har været helt inde")
- Ekstra beskidte trusser.
- Lidt tis i trussen eller ekstra numselugt.