lørdag den 19. maj 2012

Det var en lørdag aften...

Hvad er der sket med tv-kanalerne? I gamle dage var der altid gode "nu-samles-hele-familien-i-sofaen" programmer i weekenden. Nu er det bare trælse genudsendelser af Linie 3 (zzZZzzz), Olsen Banden og Krumme.
Jeg vil vædde med at det er en pædagog der har bestemt og tilrettelagt programoversigten. For "vi skal jo være sammen med familien, og ikke bare hænge foran skærmen og se fordummende tv".
Fordummende?

Altså, tag ikke fejl. Jeg elsker at lave hyggelige ting med familien. Men nu hvor Gates og Raccoon har nået teenagealderen, så har de jo elektroniske møder om aftenen. Så de sidder alligevel inde på deres værelser med hele krydderen oplyst af et blåligt lys. Men det er jo kun om aftenen. Det betyder jo ikke, at vi ikke er sammen som familie. Vi er det blot på andre tidspunkter på døgnet.
Nå men...tilbage til fjernsynet. Jeg kræver at blive underholdt!  Nu hvor jeg ikke længere skal stå og hænge i en bar med en smøg (those were the days, my friend) og øl i hånden, og blinke med mine smokey panda-eyes, så vil jeg have underholdningen leveret. (Og nu savner jeg faktisk en tur i en bar. Verdammt)
Og selv om det er voldsomt hyggeligt at crashe i sofaen med Gråstænkt og en dunk rødvin, og sidde og høre musik fra de gamle dage, mens man bliver mere og mere vissen, så KAN vi jo ikke gøre det hver weekend. Må jo tænke på leveren.
Og i og med, at Gråstænkt og jeg ikke helt har den samme filmgenre som favorit, så er det at leje en film, faktisk også problematisk nogle gange.
Han vil gerne se filmatiserede tegneserier (science fiction), og jeg vil gerne skræmmes af en god gyser. Problematisk.

Så her burde fjernsynet kunne levere nogle ordentlige programmer på weekendaftener. Kunne jeg selv tilrettelægge tv-programmet, så kunne det f.eks. se sådan her ud:

- Friends Bloopers. (From all the seasons).
- Dokumentar: Her er beviserne for, at rygning faktisk SLET ikke er skadeligt.
- Sekunder fra katastrofen.
- Politijagt. (Jeg kan godt lide Vlado <3)
- Breaking News: Rygning er frikendt. Det er IKKE skadeligt for din sundhed.
- Undersøgelser af flystyrt.
- Top Gear - Greatest hits og bloopers.
- Melrose Place.
- Dynasty.
- Debbie does Dallas.