fredag den 3. juli 2015

Svedhætte

Hvad er der galt med apotekerkvinder? Hvorfor fanden skal de død og pine brøle ens spørgsmål ud over hele apoteket? 

Var derinde i dag. For at købe en deo der forsegler armhuler, så ikke engang den mest insisterende sveddråbe kan trænge igennem. 
Og kunne så gå derfra med det rette produkt og visheden om, at samtlige kunder derinde nu vidste, at jeg - og jeg citerer apotekerkosten: "HAR VOLDSOM SVEDPRODUKTION". 

Hørte I det også ude på gaden? 

Alle har sgu da overproduktion af sved i dag, hvor temperaturen i en standard ovn er køligere, end luften udenfor. 

Men tak, kost. Fandeme pænt af dig. 

KAN og VIL ikke sidde med svuppende armhuler til fest i morgen. Ikke i den nye kjole. 
Men for satan det er varmt. Selv den vandfaste mascara bliver svedt af og lægger sig i stedet under øjet. Ligner fandeme en amerikansk footballplayer. 

Og nu ligger jeg på sofaen. Med vidt spredte ben og en ventilator kørende ved siden af mig. Og kløende armhuler. Er edderrøvme en barsk deo. Føles som om  50 termitter er i gang med at gnave min hud til strimler. 
Overvejede et kort øjeblik at marinere hele kroppen. Men nok ikke så smart. Sveden skal jo ud et sted og vil trods alt ikke ende med et springvand på issen. 


Hvorfor er det enten eller, når det kommer til den danske sommer? 
Enten pisser det ned eller også er det så varmt, at man får lyst til at skrælle huden af sig selv. 

Har endda givet det en fair chance i dag. Har haft hvid kjole på. Og bare ben. Og tullet rundt med en veninde udenfor hele dagen. Med faktor 50. Som da ikke afholder soleksem fra at bryde igennem. 


Nå, men hyggeligt var det. Og hyggeligt bliver det i morgen. Og nu skrider jeg snart ned i soveværelset og smider tøjet. 

Dælme dejligt at have soveværelse i kælderen.