fredag den 15. maj 2015

Sengeupdate

Nyder den forlængede weekend. Skød kristihimmelfartsdagen i gang med at knalde hovedet i akavet stilling på sofaen og direkte i drømmeland onsdag aften ved 21-tiden.
Blev vækket af Sundhedssøn 21:45, fordi han åbenbart ikke kunne finde ro i øregangene pga. min snorken,
Vendte mig om på siden og strøg direkte videre ind i drømmeland, hvor jeg først havde sex med tøj på med en god ven (hvorfor drømmer jeg om sex med ham lige pludselig?) og senere vågnede jeg kortvarigt ved at jeg lå og grinede i søvne. Her skyldtes det en tur i en koloenorm lang rutchebane,
Vågnede kl. 05:03, pivfrisk - drak et krus kaffe, spiste en bolle og skred tilbage i drømmeland til tonerne af endnu et flystyrt-dokumentar, Egentlig ikke særlig betryggende, at jeg uden problemer kan falde i søvn til lyden af skrigende passagerer og eksplosioner.

Og så vågnede jeg igen kl. 10:15.

Sådan. Man kan sgu lige så godt starte fridagen med en koma-lignende søvn.

Egentlig ikke så meget at fortælle, så vi tager den i punktopstilling:

¤ Har ædt ret mange Magnesia-piller mod min mavesyreproduktion. Bivirkning: "Virker afførende", står der på pilleglasset.
Ja tak. Skal jeg da love for. Føles som om jeg har haft gang i en buttplug beklædt med korn 180 sandpapir - fastmonteret på en stiksav.

¤ Har endnu engang undret mig over, hvorfor min far ikke vil på Facebook. Han fastholder stædigt, at "han ikke skal derind, så folk kan se hans private oplysninger som f.eks. boliglån og generel økonomi".
Har forsøgt at forklare ham, at han faktisk selv bestemmer hvad han vil dele og at der egentlig slet ikke er nogen der vil kræve svar på hans BRF-kreditjournal. Men uden held. Han er overbevist om at det er en overvågningsside ud over det sædvanlige.

¤ Har passet min dejlige nevø og niece i dag. Voldsomt dejligt. Yderst livsbekræftende.  Fik underholdt en masse mennesker på Torvet, fordi niece gik amok med en pruttepude på en bænk.
Købte den til hende i Fætter BR og det er nok de bedste 30,- jeg længe har givet ud. Midt i en latter der kom helt nede fra hendes mave, udbrød hun spontant: "Årh, det er den BEDSTE dag nogensinde!".

¤ Har fået besøgt mine radiosnutter. Er fandeme længe siden sidst. Har ligesom været i en form for ground zero, hvor mit sociale liv blev nulstillet.
Men er rart at mærke, at jeg er ved at være mig selv igen.

¤ Venter stadig på svar fra Lønmodtagernes Garantifond. Er jo for fanden hele min sommerferie det handler om, Edderrøvme frustrerende ud over det sædvanlige. Ej, hvor er jeg skuffet i en grad jeg ikke har været længe. Og efter det lorte år det var sidste år på visse områder med en total nedlæggelse af stress som bonus, har jeg sgu mere end nogensinde før fortjent en sommerferie.
Øv, hvor føler jeg mig røvrendt :(

¤ Har aftalt en gennemført hyggeaften med dejlig veninde om en uge. Tror det bliver noget med en masse drinks på et skummelt værtshus og ekstrem meget latter. Og lidt for mange kiksede mænd i forvaskede joggingdragter med delvist afskallet firmalogotryk på ryggen.
Glæder mig! Har ny fin kjole der skal luftes og sko, som gør mig 10 cm. højere. (I de 20 min. jeg kan holde ud af have dem på og gå normalt. Herefter bliver det afløst af et lidt stift påtaget smil og en gangart, som godt kunne ligne, at jeg havde en nyopereret hofte).

¤ Er voldsom glad for mit job. Der er stadig en del jeg skal have styr på at få lært, men generelt går det godt. Og folk er skide søde. Og ærligt talt; gud hvor er det fedt at prøve så meget nyt. Havde sgu ikke troet, at jeg nogensinde ville have kunnet klare at have mit eget køkken med alt det indebærer.
Det gør mig sgu glad.


¤ Har præsteret at få skrevet pænt mange punkter lige efter jeg skrev: "Egentlig ikke så meget at fortælle..."

¤ Er på Tinder. Har overraskende mange matches trods knap så "prinsesse-agtig" profiltekst.  Forsøger. Prøver. Sorterer. Og føler mig nogle gange så pisse overfladisk, fordi det minder lidt for meget om en gang "duer ikke - væk!".
Støder ret tit på en, som jeg egentlig godt gad at klikke ja til. Men så tør jeg ikke. For tænk nu, hvis han ikke har klikket på mig og hvis han har installeret den der app, som viser hvem der har klikket ja til en? Så kan man sidde der og føle sig afvist.

¤ Skrider under dynen. Skal på landingsbanen og se endnu et fly styrte til jorden. Ved efterhånden en del om "flaps", is på vingerne, fly der staller, fugle i motoren og kortslutninger i ventilationsområder.