lørdag den 20. december 2014

Rødhætte Vs. 20-something-man

Har været på arbejde. Har været ude at købe råvarer og div. til Uglens fødselsdag i morgen. Har bagt og bagt og bagt. Og lavet maden, så den er klar til opvarmning og anretning.Har til gengæld ikke en skid gjort rent.
Og havde selvfølgelig glemt nogle varer, så kl. 20 stod jeg med uglet hår og natbukser i Super Best. Og blev vist flirtet med af en 20 årig dreng. Ved sgu ikke lige...? Han må have haft ondt af mig og tænkt, at jeg sikkert godt kunne bruge det, inden jeg skulle tilbage til mine 72 katte.

Eller noget i den stil.

Bevares, han var da nuser. Og sød. Og en pæn ung mand. Og...det er så også sådan cirka det. På akkurat samme måde, som jeg tænker om mine børns venner. Hvilket vil sige på mor-måden.

Jeg kunne under ingen omstændigheder blive en cougar. N-o-g-e-n-s-i-n-d-e. Bare tanken om at skulle have sex med en person, som var ung nok til at være mit barn, får mig næsten til at føle mig som en forbryder.
Og det er jo noget pjat. Det ved jeg da godt. Kærlighed og lyst bør jo ikke dikteres af alder. Og det skal det ved gud heller ikke. Folk skal følge deres hjerter. Basta. (Inden for lovens rammer of course)

Men...


(selvfølgelig er der et men)

...personligt kunne jeg bare ikke. Jeg har brug for en jævnaldrende eller ældre. En jeg er på samme niveau med rent livserfaringsmæssigt. Det er en af mine vigtige præferencer.
Min kæreste skal være min ven. Min elsker. Min kærlighed. Og min sparringspartner. Og uanset hvor kloge unge mænd i 20'erne så ellers er og uanset hvor modne de er, så er der altså bare ting, som vi ikke ville kunne føre samtaler om - sådan fuldbyrdet. For vi er jo på to vidt forskellige stadier i livet.

Og nej, det handler ikke om, at jeg tænker dårligt om folk, der vælger anderledes end mig. Jeg kom bare til at tænke på det, da jeg gik hjem gennem byen i mine natbukser og med verdens tungeste indkøbspose, som gav mig statur som Dronning Ingrid.

Hvilket minder mig om, at jeg nok burde knalde en lagkage sammen nu, så den kan nå og trække til i morgen.

Uh...og så kan jeg kravle sammen i sofaen bagefter med et krus kaffe med et stort skvæt Kahlua i.


Hvor er den pejs og det übersize lammeskind, når jeg har allermest brug for det?