tirsdag den 25. februar 2014

Og kaos indtraf...Rygestop dag to

For helvede...Nej, jeg har ikke røget. Men jeg skal fandeme da love for, at min tålmodighed og viljestyrke kommet på overarbejde.

Modtog notifikation fra banken. Sært beløb er blevet trukket på min konto. Et spil, som jeg ikke kender, og som jeg derfor ikke har installeret...der er blevet trukket over 1000,- kr. til "gems" eller hvad fanden det hedder. (Og nej, det er ikke teenagerne).
Har kimet banken ned. Første gang, fik jeg at vide, at de ikke kunne slette det reserverede beløb.
Det troede jeg ikke på, så jeg ventede lidt og ringede op igen og fik fat i en anden medarbejder. Og imellemtiden var der så blevet trukket flere penge.

!!!!!!!

Hold kæft, hvor havde jeg lyst til at spurte ned på tanken efter en pakke smøger. Men nej...gjorde det selvfølgelig ikke.
Fik i stedet spærret kortet, bestilt et nyt og forsøgte at indstille mig på, at de tabte penge ikke sådan lige kommer tilbage på min konto med det samme. (Der er noget med en indsigelseserklæring). Men jeg forsøger mig nu alligevel i morgen igen. Skrider simpelthen ned i banken til skranken.

Skal i øvrigt også ned at hæve penge...Kæft hvor føler jeg mig amputeret.

Og som om det ikke er slemt nok med abstinenser og bedrageri (og underslæb...mindst!)  mod min konto, så skal jeg så sådan set også fremvise mit kørekort som ID, når jeg skal hæve penge.

Fedt...virkelig pisse fedt. Overhovedet ikke! Så bliver man straffet for at ville hæve sine egne penge. Der er jo ikke en eneste der vil tro på, at det er mig på det billede.


Nå, men ellers går det godt. Bortset fra lænset konto og rygetrang.
Bossen ryger jo...og må jeg indskyde: Han har aldrig duften så henrivende dejligt, som han gjorde i dag. Var faktisk tæt på, at jeg foreslog ham, at vi skulle snave. Sådan lige efter han havde røget. Kunne godt inhalere ham...det kunne jeg...

Nå men...har i øvrigt slet ikke råd til at ryge i næste måned alligevel. Giver ligesom sig selv nu, hvor klam dumt hackermøgsvin har ført mig bag lyset.