lørdag den 4. januar 2014

Ehh...joeehh...deeet

Har egentlig ikke så frygtelig meget at skrive. Er ikke helt i zen med mig selv. Og det er ikke fordi jeg ikke prøver. Moslede mig faktisk ud for at shoppe i dag, men kunne selvfølgelig intet finde. Hvilket er typisk, når man går så målrettet efter det.
Endte i Matas kl. 1½ minut i lukketid, og så pludselig mig selv ude fra. Stående foran parfumerne med et desperat udtryk i øjnene. Og på nippet til at gribe ud efter en tilfældig flakon, bare for at kunne komme hjem med noget.

Men...nej. Sådan skal det jo ikke være. Og fik da heldigvis også stoppet mig selv i tide. (Eller også var det utålmodig ekspedient, som egentlig gerne bare ville have mig ud, så hun kunne holde weekend). Gudskelov. Var alt for tæt på at gispe et: "Jeg vil gerne bede om den der fra Marc Jacobs".
I stedet luskede jeg ud og sparede 600,-kr.


Som jeg så fik fyret af i Super Best.


??!!

Ej men, så ER man sgu da blevet kedelig.Pæn mand har skrevet til mig. Helt uden erstatnings-s'er i form af z'er. Han er faktisk ret så pæn.
Men selvfølgelig var det for godt til at være sandt. Fjolset sender "klistermærker" til mig med barnlige smileys, som vist skal forestille at være flirtende.
Ej men, warum? Han kunne da i det mindste have sendt et sjovt billede i stedet. Eller bare et par sammenhængende sætninger mere.
Sgu da ikke normalt. Og slet ikke af en mand på 46.

Hvad der er endnu mere unormalt, er en anden mand og hans profilbillede. Ej, men...okay...jeg slører lige ham. I bliver sgu nødt til at se det.


Øjeblik...
...............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................?