onsdag den 4. april 2012

Bødestraf til:

- Halballer, hvor Bamses Venner spiller op til dans. (Eller...det gør de så nok ikke mere).
- Hende den italienske kost fra singleliv. Hendes næse ligner modellervoks.
- Voksne kvinder der laver duckface på billeder.
- Voksne kvinder der skraber deres bryn af og tegner Benneweisbryn på dem selv.
- Mennesker der afbleger deres hår på en måde, som får det til at ligne pelsen omkring en isbjørns røvhul.
- Kenned'er i Thansen-biler med baggagerummet fuld af højtalere. Kan nogen fortælle mig flg.: 1) Hvorfor de altid lader kroppen hælde ind mod midten af bilen, 2) Om de egentlig er gennembagte?
- Visse førere af handicap-scootere, som åbenbart tror, at gangene i Føtex er en miniatureudgave af Jyllands Ringen.
- Hjemmeværnsmedlemmer.
- Hundeejere som bliver overbelastet af at samle op efter deres hunde.
- eBay og PayPal. Det er alt alt alt for nemt at bruge alt for mange penge på alt for kort tid på alt for mange dage på en måned.
- Latterlige kædeopdateringer på Facebook, som lader som om at de støtter kampen mod brystkræft. " Ai..tihi...nu narrer vi mænnerne igen. Fnisss. Nu skal vi skrive hvor vi helst vil stille vores håndtaske og hvilken farve den er. Så bliver mænnerne bare 2tal nysgerrige. Fnisss. I må IKKE bryde kæden."
- Kvinder der faktisk siger: Tihi-fnis.
- Mænd der skriver: Hihi.
- DK4.
- Skrækkelige voldtægter af gode sange, hvor et fjols i en syrerus har lavet en up-tempo version af et roligt nummer, hvor hastigheden bliver drønet så meget i bund, at stemmen bliver til en fesen helium-en-af-slagsen og hvor der er lagt så meget bas på, at man mister et par plumber i tænderne.
- Tandlægepriserne. Med mindre det bliver moderne at have Grev Ingolf gebis, så KAN jeg ikke se hvorfor det skal koste det samme som udbetalingen til en Puch Maxi, at få tandlægen til at placere en enkelt tampon i venstre mundvige.