mandag den 12. august 2013

Pestopatter

Man ved:
- At man har lavet pesto m. stor entusiasme, når man finder et par blade basilikum i bh'en, når man kommer hjem.

Det giver altså en frydefuld nydelse, når:
- Man får klasket luderfluerne m. fluesmækkeren.
- Man vipper en halvdød flue ned i køkkenvasken, og hælder kogende vand over den.

Ja, bare kald mig:
- En ondskabsfuld kost. Men de beder dem om det. Fluerne.

Hvordan kan det være, at:
- 90% af brugerne på Gul & Gratis, ikke kan finde ud af at stave? Seneste denne annonce, hvor en campingvogn og fortelt er til salg: "fortelt letter defekt". 
Gad godt se et fortelt lette. Og gad endnu mere at se hvordan det ser ud, når det letter defekt. *Flapflapflap*

Dagens særeste spørgsmål fra Uglen:
- "Mor, kan man godt have sådan en knæskade, at man ikke kan træde op på ting? Som f.eks. en stol?"
(Info: De skal have en sær stoleleg på ungdomsskolen i morgen, som hun (of course) gerne vil slippe for.) Jeg har sendt hende ind på netdoktor...

Dagens store hørefejl:
- Hørte Uglens veninde sige: "Han skal have stor forhud".
- I virkeligheden sagde hun: "Forbid". (Aner ikke hvad det er).

Dagens store sejr for Uglen:
- Der er ikke idræt på skemaet.

Hvad sker der for de billeder, der er vedhæftet til denne erotik annonce på Gul & Gratis:
Gul & Grotesk - Klik her.


Tjekkede mit horoskop online (flere steder):
- Det vil kunne være en god idé, hvis du tænker på at dæmpe dit ellers til tider iltre temperament. Det kan virke utilsigtet voldsomt på dine omgivelser;; særligt på de mennesker, som ikke kender dig så godt.
- Bandekrigen mellem HA og Black Cobras spreder sig undtagelsesvis til dit kvarter. Eftersom du er krebs, bryder du dig ikke om at blive fanget i krydsild mellem de to bander, så hold dig inden døre hele onsdagen.

Blev nysgerrig og snuppede et årshoroskop for 2013:
- Der er modgang på den følelsesmæssige arena i den første del af det nye år. Der er mange tanker og følelser, som kører rundt i dit system. Det er givetvis fordi du har et par hængepartier i forhold til noget som skulle have været afsluttet? Planeten for transformation og radikale forandringer står i en opposition til dit stjernetegn. Det fortæller om, at der ikke bare skal nye boller på suppen, men rent faktisk en helt ny suppe i den nærmeste fremtid. Din store hang til tryghed og sikkerhed kan være en hæmsko for din udvikling. Foråret byder på konkrete valg og muligheder for dig. Jo mere du tør slippe det gamle, det kendte, og det sikre, jo bedre vil det være for dig. I sommerperioden er der ændringer og udvikling omkring din bolig. Måske flytter nogen ind, eller ud, eller en total ommøblering og istandsættelse er aktuel. Du er i god balance med dig selv igennem sommermånederne, som du nyder i fulde drag. Der vil være mange skønne oplevelser i forbindelse med hav, vand og eksotiske farver, som alt sammen vil inspirere dine sanser. I efteråret vil den styre lykkebringer Jupiter passere igennem dit stjernetegn. Det giver dig ikke så lidt held, vækst, og nye muligheder. Det er ikke nu, at du skal ligge på den lade side. Det er i den sidste del af året, at du har de bedst tænkelige aspekter for fantastiske oplevelser.
(Det er sgu da skræmmende...faktisk. Lidt for præcist)


Tog en høretest på nettet:
- "Du har mange tegn på forringet hørelse. Få din hørelse kontrolleret".