tirsdag den 1. oktober 2013

Efterår, din dejlige kælling. Jeg elsker dig

Ej men altså...denne årstid! Og det vejr! Jeg knuselsker simpelthen efteråret.
På min tur i firmabilen i dag, blev jeg så overvældet over al den skønhed der er overalt og den sprøde sol - at det føltes som om nogen havde givet mig 76 lykkepiller. Det er bare alt alt for lækkert derude.

Dagens nedsmeltning:
- Teenagesøn, der blev så vred over en returseddel der drillede, at han kylede mastercardet ud af vinduet, og snerrede noget med, at butikken "kunne sutte pik" og at "han ikke gad dem".
Aner ikke hvem han har arvet temperamentet efter.

Men heldigvis:
- Er han en gulddreng, og blev lynhurtigt god igen. (Efter han havde moslet rundt inde på værelset. Aner ikke hvad han lavede, men det lød tungt og vredt).

Dagens "Sig mig, hvad sker der her?":
- Kom hjem fra arbejde, og Uglen havde ryddet op i et par køkkenskabe og på sit værelse. (??). Jeg ved ikke lige helt hvad der sker med hende pt, men hun skal endelig fortsætte! (Det med værelset skyldes så at to veninder meldte deres ankomst).

Naboens kat er flyttet ind, (tror den), og har fundet sig en plads i stuen.

Dagens klamme billede:Det var sgu da også på tide:
- At den der latterlige abortvideo, bliver fjernet fra biografernes reklamefilm. Hvad helvede sker der i hovedet på de der hellige abortmodstandere, som åbenbart ikke er klogere, end at de ikke magter at se, at en abort aldrig kan generaliseres. Aldrig!
Tågehoveder! Hellighætter! Må de snuble over deres grimme grimme kors, som de hamrer ned i landskabet. Og gider nogen trække dem med ind i vores nuværende tidsalder?

Har:
- De sødeste overboere, de sødeste naboer - både til højre og dem i baggården. Men så er der trunten...!! Som åbenbart har udnævnt sig selv til vicevært, og udsteder ordrer til højre og venstre.
Fuck hende, lille dumme gås. Må hun få håret i klemme i den kantskærer hun render rundt med lige nu.
Er gået i barnligt mode, og gør det modsatte af hvad hun dikterer.

Har også:
Bagt lækre boller til teenagerne.

Og nu skrider jeg. For en stund. Har en mission.