lørdag den 24. november 2012

Bitterfissen blev bitter?

Man må åbenbart kun skamrose "Bitterfissen". Må jeg gå ud fra, efter hendes dukkefører kylede mig af vennelisten på Facebook, kort efter mit indlæg om Bitterfissen.
Det kan selvfølgelig skyldes andre ting, men man må sige den lugter lidt. Især når det ikke er det eneste sted hun har fjernet sig.
Det er dog helt fair. Det er ikke sådan at der kommer sørgebind på min profil. Men jeg kan da godt undre mig lidt. Om det virkelig er sådan det hænger sammen. At hun kun vil have ros?

Hun fortjener sgu også ros, men det er da kvalmende at se hvordan folk slesker for hende. Blandt andet på kommentarene til hendes indlæg til Se & Hør.
Og hvis hun virkelig vil være et kendt ansigt pga. sit skrivetalent, så må hun dælme også være klar på konstruktiv kritik. Ellers bliver det en kort karriere.

Jeg har skamrost hende mange gange. Og nu er det så tid til konstruktiv kritik. Og jeg er da klar over, at hun nok tager det personligt, og at der er en mulighed for at hun henter støtte fra sine fans. Det er også okay. Hvis det hjælper hende. 

Hun har ufatteligt tit hentydet til at hun er træt af folk der forsøger at efterligne hende. Er du nu sikker på det, B? For mit vedkommende har jeg skrevet lige så lang tid som dig, i min samme stil. Blot et andet sted på nettet.
Tro mig, jeg forsøger ikke at efterligne dig. Forskellen er jo også til at få øje på. Du gemmer dig bag en rolle. Jeg er autentisk. Og ja, der er ingen tvivl om at dit talent er bedre end mit.


Hun har uden tvivl et fantastisk talent for at skrive. Men hvorfor så ikke udnytte det? I stedet for at opfinde Mode-Maude, som virkelig var kikset. Det var jo nogenlunde lige så sjovt, som når Julie Zangenberg forsøger at være sjov.

Bitterfissen var intet mindre end genial. Da hun kom frem. Og ingen vidste hvem hun var.
Så afslører hun hvem hun er, og lægger Bethany bag sig.
Og så genopliver hun hende. Og det virker sgu ikke. Desværre. Jeg ville ønske det gjorde, for jeg savner de gamle Bethany-dage. Men når alle véd hvem der styrer Bethany, så virker det geniale ikke længere. Så virker det bare lidt desperat. Og bittert. På den knap så fede måde.


Bitterfisse: Hvorfor udnytter du ikke dit talent bedre? Jeg synes sgu det er synd for dit talent, at du holder liv i noget, bare fordi du savner det.
Jeg har ikke noget ønske om at være kendt. Så derfor kan jeg tillade mig at holde lixtallet længere nede, og at skrive på en anden måde.
Men du vil jo gerne. Så hvorfor trækker du ikke stikket ud, tager en tænkepause, udnytter dit talent på en nytænkende måde, og vender tilbage og sparker benene væk under folk?