I dag på mit uddannelsessted, omkring kl 11, går jeg på toilettet for at tisse og rette lidt på håret.

Jeg er ved at være færdig på toilettet, da døren går op og en pige tager en af de tre båse (der er åbent for oven og for neden, super åndssvagt btw).

Nå, men jeg står så ved spejlet, da hun seriøst bare slår verdens største prut! Det kan jo så ske, men det er bare ikke kun det. Nu begynder hun også at SK***, mens jeg står der! Og det er bare højlydt! Og hun sukker, og laver presselyde, og... ØV!

En fæl lugt breder sig på hele toilettet, og så skrider jeg... Ej men helt ærligt, er der nogen, der har oplevet noget lignende? Synes ikke det er i orden at gøre, når andre er til stede.

Kan så ikke lade være med at vente udenfor til hun kommer ud, og så er det en ganske almindelig elev som mig. Havde lidt troet det var en gammel dame eller sådan noget.

Går ud igen for at gøre mig færdig, og der stinker seriøst. Kigger så ind i båsen - spørg mig ikke hvorfor - og så har hun heller ikke gjort rent efter sig. Der er brune lorte striber i kummen.

Bliver bare så forarget! Hvordan kan man så ugenert få sig selv til at sidde og lave stort mens andre står på samme toilet! øv..