torsdag den 23. august 2012

Så er den gal m. drømmene igen.

Det er jo vanvittigt hvad der sker, når jeg sover. Har altid drømt utrolig meget, og utrolig levende. Og ikke mindst; sært!
Nogle nætter selvfølgelig værre end andre. Og i nat var fandeme sært!

Drømte at vi var langt ude på prærien, og at der var en helt speciel hunderace, en præriehund, som på visse punkter var lidt ligesom et firben. Dvs. (ej, men det er fandeme sygt)...hvis den blev skræmt rigtig meget, ville den tabe sin penis.
Og som som det ikke er mærkeligt nok, så fortsatte drømmen med at jeg rendte efter den stakkels hund og råbte bøh, fordi jeg da virkelig ville se den tabte penis. Gemte mig bag et hegn, bag verandaen, under en trappe, og sprang frem m. mit store "bøh", hver gang hunden viste sig.

Og vi er ikke færdige her...

Drømte så også en anden drøm. At jeg stod m. mine børn og ventede på bussen. Mine børn havde stået der alene længe, og fortalte hvordan buschaufføren bare kørte forbi stoppestedet uden at samle passagerer op.
Så nu ventede vi sammen. På bussen.
Og så kom den svingende rundt om hjørnet i fuld fart og på to hjul. Og bag rattet sad der en kvindelig buschauffør m. 8 rottehaler på hovedet, som fløj ud til alle sider, fordi bussen havde så meget fart på.
Min søn prøvede at indhente bussen, men selv om han løb 50 km/t, kunne han ikke nå det.


Er der en drømmetyder til stede?