mandag den 30. juli 2012

Be prepared!
Gråstænkt er lidt sløj. Eller sagt med hans ord: Det er virkelig skidt!
Der er hoste, der er slim, der er kuldegysninger, der er hovedpine. Der er det hele. As usual, når mænd bliver syge.

Ej, nu skal jeg nok være sød.

Han vil have omsorg. Og det fortjener han også. Skal guderne da lige vide. Men altså...nogen skal jo snart starte på ny job. Vil ikke smittes.
Overvejer at gøre som jeg overvejede sidst: Lave en Michael Jackson og montere viskestykker foran munden. På os begge. Og installere os på hver vores etage.

Men så ringer han jo fandeme når han har brug for noget. Gjorde han engang. Han lå i soveværelset. Med lukket dør. Og jeg sad i tilstødende lokale og talte i telefon m. veninde. Og så bankede det på. Inde i telefonen. Det var G. der ringede.
Ignorerede den og talte videre. Men så ringede han fandeme igen. Og så blev jeg jo nødt til at haste ind for at se om han havde lavet noget i sengen.

Det havde han ikke. Han ville bare gerne have et glas vand og et par panodil...

Nå, men status for nu er at han sidder i den anden sofa og hoster lidt. Og har bitte små øjne. Og vil gerne vartes op.
Nu synes jeg måske lige vi skal sove på det, og se om det ikke er bedre i morgen. For jeg har det faktisk heller ikke godt. Åd noget hvidt brød til aften. Hvilket jeg ellers aldrig gør. Og nu ved jeg hvorfor.
Mave bobler. Voldsomt. Og sofapuder larmer.

Men det er klart, at hvis mandeinfluenzaen overmander ham, så skal jeg selvfølgelig nok være der. M. ternet bomuldsklud for munden. Og yde pleje. Fra afstand. Kunne evt. hente en kæp i skoven og montere krog for enden? Så kan jeg sætte mad, drikke og piller fast i en bylt for enden, og række kæppen over mod ham?

2 kommentarer:

 1. I gamle dagen blev det kaldet "PEST" *(pæest)*
  Ordet er gennem tiden gået tabt og rammer kun det mandlige køn. Man bør som dengang, tage det meget seriøst. Først og fremmest skal der monteres en klokke rundt om ofrets halsparti, så alle i en sikker radius VED at vedkommende har brug for særlig omsorg og pleje. Inden for forskning og medicin, er der desværre ikke meget at hente, men der er dog stadig op til flere ældre husråd man bør følge.
  Ofret(manden) skal have rigeligt med sukkerindholdige drike, og føden skal være med en høj fedtprocent.(husk RIGELIGT smør) Det kunne være i form af den nymodens "junkfood" *(DJUNEKFUUD)*
  Indvirkningen vil træde i kraft efter 2-3 dage, men påberegn at behandlingen vil kræve yderlige 3-4 dage med samme kost og omsorg samt pleje. Vi har alle stor interesse i at få denne sygesom slået HELT ned, men som det ser ud nu, vil der stadig med stor sansynlighed opstå flere bølger med "mandepest". Følg blot disse råd og i vil høre fra mig hvis der er nyt i denne forskning.
  Mvh Slagteren aka "bettebror"

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahaha...godt forsøgt, brormand! :D

   Slet