tirsdag den 31. juli 2012

Ved I hvad der er rigtig træls?

Det er at skulle tabe nogle af de kilo, som man allerede havde tabt.

Godt nok er jeg i den grad tilbage on track med motion og kost og det hele. Og det er da heldigvis ikke kommet så vidt at jeg har taget det hele på eller at tøjet strammer. (Gud forbyde det) Men det ændrer jo ikke på den periode jeg havde for et stykke tid siden. Hvor jeg pludselig tænkte:

"Hov, jeg er ikke længere grotesk fed. Nu er jeg bare tyk. Det skal da fejres. Ja, det skal det da. Gode gerninger skal belønnes. Luk op for noget godt, luk op for Haaaaariboooo! Dumdumdumdum. Den er go!".

Og så får man sig lynhurtigt overbevist om hvorfor det er en god ide. Og så er der pludselig ikke langt fra tanke til handling. Og op i Fakta. Hvorefter man lystigt fodrer Malaco/Haribo fedtcellerne, som ellers havde opgivet liv i ens krop.
Og som Anders Matthesen så klogt har sagt: "Der er ingenting i livet man ikke må. Man skal bare vide at der er konsekvenser af ens handling".

Ej men, det er jo ulækkert! Og faktisk ret sølle.

Har ikke været et madsvin i dag. Eller i går. Eller længe. Det er ikke derfor samvittigheden tynger mig så hårdt, at jeg vil dele min fiasko på internettet. Det er simpelthen for at ruske op i mig selv og brøle et: "Nu tager du dig fandeme sammen, Svaghætte! Og fortsætter med at gøre som du gør nu. Og så er det dælmedytme slut med at belønne dit vægttab med det som oprindeligt var skyld i fromageagtig mave."

Jaja, du behøver du ikke ligefrem råbe, vel?

Nå men...drikker lige min kaffe, og så skal jeg faktisk på Tour de Trav over i den anden ende af byen. ("The dark side"). Har lovet at eskortere veninde.