søndag den 21. august 2016

Når søndagen bare ikke starter skide godt

Vågnede på topmadrassen med både lagen og dyne over mig  Aner ikke, hvordan det kan lade sig gøre eller hvad pokker jeg laver, når jeg sover. Det er i hvert fald ikke mine drømme, der er vilde pt, for jeg er gået fra at drømme om sex med Blachman og venskab med Brenda & Brandon Walsh til drømme om Søren Ryge og at jeg gør rent og rydder op.
Alderdommen har i den grad indhentet mig - også i søvne.

Men der lå jeg så og forsøgte at vikle mig ud af lagenet og her opstod næste bizarre problem. Jeg stank af menthol. Soveværelset stank af menthol. A.L.T stank af menthol.
Jeg har simpelthen præsteret at møfle rundt med min dampcigaret i søvne og fået knækket den lige nøjagtig på den mest trælse måde: Så al væsken er røget ud.

Og så står man jo op. Som én stor e-cigaret, væltede jeg op ad trappen og fik sat kaffe over. Og som altid, når man har drukket sin morgenkaffe, starter kroppens motor. Og selvfølgelig lige i det øjeblik man hører Sundhedssøn tænde bruseren. Vær velkommen knibeøvelser i balleregionen.


På plussiden kan jeg dog fortælle, at efter jeg for et par uger siden brød min postkasse op og tapede den sammen igen, har jeg langt om længe fundet postkassenøglerne.

Hvor?

På et bord uden i entréen, såmænd. Under foden på en lampe. Bedre måde at blive afsløret på ens rengøringsmetoder, findes ikke. Det må være straffen for at tørre støv af rundt om tingene.