lørdag den 7. juni 2014

Grmpfhætte

Trækker lige stikket lidt ud her i weekenden, og bruger tiden på noget, som ikke giver mig problemer.

Eller...ja - det lyder så dramatisk. Hvilket det egentlig ikke er. Men jeg har sgu lidt en lumsk fornemmelse af, at jeg i perioder lader mig tiltrække lidt for meget af noget, som kun efterlader mig med en træls fornemmelse i sidste ende. (Hvorfor gør man sådan noget? Grrr).
Vil nok altid være hende, som er lidt for blåøjet og som drømmer lidt for meget. Men derfor kan man jo godt hanke lidt op i sig selv alligevel. I hvert fald prøve.

Jeg kunne bruge min lørdag aften på at ligge og bygge luftkasteller om a certain someone, som sgu nok aldrig helt fatter, hvor pissedejlig jeg synes vedkommende er. Og som nok aldrig kigger helt på samme måde, som jeg gør. Fordi jeg ikke er lyshåret nok. På flere forskellige måder.

Jeg kunne også bruge min lørdag aften på at takke ja til den date jeg er blevet tilbudt, men hvor jeg bare ved på forhånd, at vi da bare slet slet ikke er et match, fordi han bare i bund og grund ikke har det, som jeg allerede ved jeg vil have. Bare ikke fra ham.
Og fordi han rent mentalt nok er 10 år yngre end mig aldersmæssigt og derfor slet slet ikke tænder noget som helst i mig. Jeg tror jeg synes, at en riskiks er mere tiltrækkende.
Gider i øvrigt ikke barbere alt for stort kropsareal for en person, som jeg allerede nu ved minder lidt for meget om min eks. Som jeg røvkedede mig med.

Jeg kunne også bruge min lørdag på at takke ja til en tur på bar. Og drikke mig hippidihoppidihappydi fuld. Og synge. Og flirte. Og grine. (Og...det lyder sgu egentlig fristende).
Men magter ikke tømmermænd i morgen.

I stedet vil jeg bruge min lørdag aften sammen med en person, som udelukkende efterlader mig med en følelse af, at jeg er mere end okay. Også når jeg ikke er naiv og skide godtroende.
Verdens sødeste A. Som jeg ikke har set i evigheder.
Kæft, hvor jeg glæder mig!

Men først skal jeg have styr på 770 kg. rent vasketøj. Og et smut omkring arbejdet.

Men jeg har firmabilen! Frihed - oh frihed! Asfaltfrihed! Bevægelsesfrihed! Spontanitetsfrihed!