torsdag den 5. juni 2014

Verdens mest inaktive (men dog på samme tid skønne) dag

Har sådan set ikke lavet en skid i dag. Ved første øjekast. Men graver man lidt dybere, har jeg faktisk haft ret meget at se til.

- Har slået lejr på sofaen. Guderne skal vide, at det har været tiltrængt.

- Blev dog lidt paranoid på et tidspunkt. Toget kører jo sådan set ret tæt forbi. Så tog mig selv i at krybe ned i den anden ende af sofaen som ikke kan spottes gennem vinduerne, så lokoførerne ikke fik den fikse idé at tro, at jeg ikke har noget liv. (For alle ved jo, at de da med garanti kigger ind af mine vinduer).

- Har nærstuderet mine tæer og føler væmmelse og skam over hvor tynde de bliver, hvis jeg trækker huden tilbage. Har helt sikkert et tå-bmi på 38.

- Bestilte mad fra Just-Eat og fik en slatten rullekebab ind af døren, som var så bleg, fugtig, tung og slatten, at den gav mig associationer til noget jeg ikke ville sætte tænderne i. Altså...med mindre den sad på noget homo sapien.
Kylede den ud efter fem bidder.

- Har voldkysset katten så meget ned i pelsen, at den nægter at kigge op på mig, når den går forbi udenfor mine vinduer - på trods af mine utallige tilråb. Egocentrerede nar.

- Har pillet mascararester af med fingrene.

- Har haft erotisk drøm. (Og opdaget, hvor utrolig meget lidt jeg kan lide ordet "erotisk")

- Ædt en Twix i søvne. Åbenbart. Vågnede i hvert fald på sofaen ved middagstid efter en ikke-planlagt lur med smeltet Twix mellem brysterne.
Og inden I spørger hvordan det kan ske: Det kan nemt ske. Ligger nemlig altid så rullet sammen og med hovedet på skrå, at bryster fungerer som hagepude.

- Har fundet ud af, at hvis jeg ligger på siden og strutter bagdelen meget bagud, har baller ret blød hud. (Lad være med at spørge).

- Fangede katten og morede mig med at pakke den ind i et lammeskind. Vi er ikke længere på talefod.