fredag den 17. januar 2014

Live-update fra stearinhytten

Har tændt stearinlys úber alles. Der er ryddet op. Maden er klar i køleskabet, og skal kun varmes - når jeg har lyst til det. Teenagerne er hos deres far/hos venner. Har pakket mig ind i et tæppe, lavet mig et stort krus kaffe.
Med andre ord: Jeg har skudt weekenden i gang. Og dét med god stil.

Den fnisende elektriker har været her igen, thi jeg glemte at få ham til at kigge på stikkontakt med blåt lyn.
Jeg ringede til ham i morges, og allerede hér tog vi tråden op, hvor vi slap i går: Med masser af grin og fnis. Fra ham, vel at mærke.
Og da det senere bankede på døren, og jeg åbnede og lukkede ham ind, startede det så igen. Han klukkede og fnes allerede inden han var inde i entréen. Og sådan fortsatte det så egentlig.
Stikkontakt er tjekket. Og mens han var her, fik jeg ham til at tjekke lyset i vaskerummet, som nægtede at tænde.

Han målte og målte med udstyret. Han pillede. Han vrikkede lidt ved nogle tapper oppe i dåsen. Og intet skete. Overhovedet. Bortset fra hyppige fniseanfald. Og sådan stod vi længe. Og talte om, hvor sært det da var.

Men så¨var det, at han et kvarters tid senere, prøvede at sætte en anden pære i. Og så var der sgu lys.

Imponerende. Følte mig faktisk slet ikke dum.

Nå....

Men...

Jeg har faktisk ikke så meget at skrive lige nu. Har ellers masser af tid til det, men det er lidt som om, at jeg bare har lyst til at læne mig tilbage i sofaen og summe lidt.
Er ellers i et voldsomt tipsy-dipsy-rødvins-humør. Hænger nok sammen med, at jeg rent faktisk har fri hele weekenden.
Ord kan ikke helt beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at kravle i seng med tanken om, at intet ledt vækkeur kimer i morgen tidlig. Det ER sgu da en luksus, som man ikke må forklejne, at kunne vågne helt af sig selv. Og bare - med god samvittighed - ligge gasse under dynen og vågne i eget tempo. Evt. hente et krus kaffe, og tage med under dynen.

Dagens ehhm:
- Sextanker fortsætter. Er sikkert bare et spørgsmål om tid, før jeg får en sag om sexchikane om halsen.
- Købte en "det.er synd du har mellemørebetændelse" gave til chefens datter. En gris. Med ret støre øjne. Og vilter pels.  Og som vibrerer og gnøffer og grynter og vrider sig, når man trykker den i hånden. En rigtig svineorgasme. Heldigvis har chef god humor. Og altså, den ER jo købt i Legekæden. Der er intet suspekt over den.Men det lyder en smule kinky. Og tror faktisk ikke, at personalet syntes jeg var skide sjov.