onsdag den 13. februar 2013

HKH Rødhætte

Lorte sofa!

Har fandeme fået kropsholdning som Dronning Ingrid. Total bøjet. Og hovedpine. Ved ikke om det er sofaens skyld, eller om det stadig er malerhjernen? Men har i hvert fald sovet helt ad helvede til. I samme stilling som når man ligger i en tandlægestol. (Selv den åbne mund var til stede).

Og i det tidsrum hvor jeg endelig sov, havde jeg den særeste drøm. Drømte, at G. og jeg var flyttet ind i en lejlighed i nummer 109. (Som stod malet hen over hele døren).
Det ringede på, og jeg gik ud for at åbne. Udenfor stod der en thai-kvinde som m. ekstrem skinger stemme, spurgte råbende: "109?".
Nåede kun lige at nikke, og så strøg hun forbi mig og ind i stuen. Da jeg kom derind, havde hun munden fuld af Gråstænkt. Lewinsky style.
Og så gik jeg på arbejde. Hvor der var blevet monteret gasovne over det hele. Og hvor det nær var gået  galt, fordi jeg insisterede på at ryge, selv om nogen havde glemt at slukke for gassen.
Da jeg kom hjem, havde thai-kvinden stadig munden fuld. Dog var hun i mellemtiden blevet lyshåret.

??

Nå...har fået slugt en balje kaffe, og skal sådan set snart i gang. Hele hytten skal have en tur. Incl. skabene på badeværelset. Har en svaghed for parfumer, stylingprodukter og make-up. Og det har taget lidt overhånd. Faktisk så meget, at jeg har inddraget samtlige skabe og skuffer til alle mine hovsa-køb.
(Det koster at pynte en mødding).

Men vigtigst af alt, så skal jeg i dén grad have soveværelset færdig. Og have sat Uglen i sving, så hendes værelse kan blive gangbart. Bogstaveligt talt.