fredag den 25. januar 2013

Lidl-fjols

Teenagesøn skal holde LAN-party i morgen. Hvilket betyder et bundt teenagedrenge stuvet sammen omkring fem computere. Så der skulle handles stort ind. Blandt andet i sodavand. Så jeg kørte da i Lidl.
Butikken har indført amerikanervogne, som næsten kræver stort kørekort at styre. Og det gik da også galt for mig. Mistede styringen rundt i et skarpt sving, og hamrede ind i et regnslag. Som hængte på en lavstammet bredsporet jysk kvinde. Eller....altså, jeg ramte ikke hende, men hendes kurv, som hun stod med i den ene hånd, hvilket resulterede i at hendes lille tykke venstre arm røg en lille smule bagud, og kurven var uhyggelig tæt på at sætte sig til rette oven på hendes røv.
Skyndte mig selvfølgelig at undskylde mange gange, og sendte hende et smil. Som blev modtaget af et forstenet vredt ansigt. Og så begyndte hendes øjne ellers at vokse. Akkurat ligesom når man kommer til at drille en arrig hankat. Og så begyndte hun at tiltrække sig opmærksomhed ved at himle op om hvor frygteligt det var.
Det gad jeg sgu ikke høre på. Så jeg hvæsede et "Du kan da vel for pokker regne ud, at jeg ikke styrede direkte mod dig m. vilje", og så gik jeg videre m. min kværn. Og vendte mig selvfølgelig om, og så hvordan hendes lavstammede mand m. sammenvoksede bryn nu nærmede sig hende m. et lige så forfærdet forstenet chokeret ansigt.
Seriøst...var de Amish people? Man skulle fandeme tro, at de aldrig før havde været i en butik m. elektrisk lys. Jeg overdriver ikke. De stod begge to, og nidstirrede mig, som om jeg var dumpet ned gennem taget i nøgen tilstand, og som havde jeg prikket hende på skulderen, hoppet 32 englehop og derefter redet bort på en pony.

I ren arrigskab glemte jeg at købe poser v.kassen, så Bjarnebilen blev proppet m. varer, som var det et spil tetris. Og selvfølgelig tænkte jeg ikke logisk, og smed de sunde varer øverst v. bagsmækken, så dem der kørte bag mig, kunne tænke: "Ja ja, typisk Hippie. Blomster på bilen, rødt hår og bilen fuld af grønt og frugt".
I stedet endte det m. at de bagvedkørende sikkert i stedet ville tænke: "Så tror da fanden,  at bilen synker lidt ned i venstre side. Har du set alle de chipsposer, kulhydrater, cola'er og buræg"
(Okay, indrømmet...jeg skammer mig voldsomt over at købe de æg. Men de andre var altså udsolgt. Undskyld burhøns).


Men er vel hjemme igen. Medbringende ikke mindre end tre sølvlysetager. Har efterhånden så mange i begge stuer, at den snart bliver invaderet af ravne og sigøjnere.
Det er blevet en sær hobby/besættelse for mig. Kan slet ikke lade være m. at købe det. Og da slet ikke, når der er vanvittige tilbud.
Kan snildt oplyse hele Amalienborg m. den samling jeg har.

Om lidt ankommer G. plus hans piger. Så jeg smutter igen. Trænger til et krus kærlighed.