mandag den 28. januar 2013

Gennemsnitslængden på penis

Sad og talte m. Uglen og dennes veninde. Og pludselig handlede samtalen om sex. Tro mig, jeg havde intet at gøre m. det. Overhovedet! Faktisk prøvede jeg flere gange at skifte emne. Og mit ansigtsudtryk må tydeligt have vist, at jeg ikke havde lyst til at høre mere.
Men der blev talt om den første gang. Om hvor vigtigt det var, at man ikke bare gjorde det for at gøre det. Eller for at føle sig accepteret eller voksen.
Faktisk et godt emne. Og dejligt at høre, at begge piger havde fornuftige holdninger. Og realitetssans, skulle det vise sig...

For...én de begge kender overfladisk, havde fortalt dem at hun havde haft sex. Hvorefter hun m. hænderne (ja, hænderne) havde vist, hvor udrustet drengen var.
Ej men for fanden!! Er det virkelig dét piger i den alder taler om? Det gjorde jeg da ikke da jeg var på den alder. Højlydt...
Og går de op i det...så tidligt? Jeg troede da, at det var noget der kom m.alderen. At størrelsen havde noget at sige  Mht. til- og fravalg af kæreste.

Nå...men pigen havde så vist størrelsen m. hænderne. Lad mig sige det på denne måde: Hun har set for mange royale fødsler.

30 cm! Mente hun at den havde været.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Og barnlig som jeg jo er, brød jeg sammen af grin, og sagde: "Gennemsnitslængden er jo kun 16!".
Og så var det at Uglens veninde rettede mig:

"Nej, den er faktisk kun 14 cm."