mandag den 2. april 2012

Breaking News II

Rødhætte er nede. Med en omgang der mistænkelig meget minder om Roskildesyge. Vågnede natten til søndag og fortrød MANGE gange, at vi valgte at have soveværelse i kælderen. Valgte til sidst at blive på det lille hus.

Så søndagen blev tilbragt på sofaen under to tykke tæpper. Lå nærmest i en døs af selvmedlidenhed og ubehag.
Gråstænkt benyttede sig groft af at have fjernbetjeningen for sig selv. Ni afsnit af Top Gear. I træk. Uden pauser. Føler nærmest af Top Gear temamelodien er soundtracket til mit liv nu.

Så nu sidder jeg her. I sofaen. Med virkelig ømme mavemuskler og andre ømme områder, som vi ikke behøver at komme nærmere ind på. Vågnede to timer efter jeg skulle være mødt på job. Der havde jeg også kun sovet siden kl. 19 i aftes.
Men det er eddermanme en god slankekur. To sølle stykker tørre toastpapbrød er ikke engang velkommen i min ugæstfrie mave.

Godt børnene kommer hjem fra deres far i dag. Så kan de holde mig med selskab. (Altså, hvis WOW-serveren er nede, that is) Ej...de er nu heldigvis et par skønne guldklumper, som jeg ved jeg kan overtale til lidt ynk og roomservice.
Nå...det var en hurtig omgang Breaking News herfra. Kan fandeme høre Top Gear temaet kværne i baggrunden i mit hoved. And on That Bombshell, er det på tide at sige: På gensyn.