torsdag den 3. marts 2016

ZzzzZzz med et happy face

Hold nu kæft, hvor er jeg træt. Men glad! (Og det vejer trods alt mest på vægten...ligesom min krop generelt). Vi har holdt informationsmøde i dag vedr. vores socialøkonomiske virksomhed, som faktisk ret snart slår dørene op. Og min hjerne kører i rundkørsel, som var den en snotforvirret pensionist med lidt for stiv nakke og et kørekort, som burde inddrages på stedet og erstattes med en førerhund og en nakkekrave. Men på den gode måde.
Det er enormt spændende at være en del af det. Og det er virkelig lækkert med et drys af skønt, at der allerede nu  - før vi har slået dørene op - er frivillige, som gerne vil deltage.
Så nu ligger jeg på sofaen - træt som en kilerem i en Fiat 127 - men godt tilpas. Og glad for, at jeg ikke skal hives ud af min søde søvn kl. "nu-tager-nogen-sig-fandeme-sammen" i morgen.

Og i morgen er egentlig "bare" en lækker dag med en hvilepuls, der ikke skal udfordres alt for meget.

- Sove længere.
- Nyde morgenkaffen uden at bekymre mig over, at ansigtet tager en times tid om at vågne.
- Mødes med veninde til en hyggetur.

Og så hygge med teenagerne om aftenen og være mor, inden jeg lørdag aften forvandler mig til den mest umodne på matriklen, når veninde ankommer og vi sammen hopper i tyl og parykker og hælder Pinä Colada ned, mens vi fyrer glitter og farve i ansigtet, inden vi joiner 80'er festen.

Jeg glæder mig. Det skal nok blive en sjov aften med de sædvanlige bloopers. Hvorfor ændre på en Rembrandt?