fredag den 13. april 2012

For ulækker og utiltalende til love.

Okay...det må fandeme være skuespil. De medvirkende er jo (med få undtagelser) de mest ugennembagte mennesker jeg længe har set. Men nu hvor de har valgt at udstille sig selv og deres stupiditet for åben skærm, så har de også valgt kritik. Og det skal de få:

Nadia og Helene:Hvem er hvem?
Nå, men her er programmets Bratz-dukker. Hende med krøllerne er neutral for mig. Men hende den orange med hunden...ahahaha...hun er kosmetolog? Hvor har hun taget sin uddannelse? I Rusland? Eller Polen?
Hun ligner jo noget, som en dragqueen har kastet op på.

Julie:Umiddelbart den normale i programmet Hun virker sød og nede på jorden. Dog er der lidt for meget Benneweis over de øjenbryn.


Boffy:HAM elsker jeg - at hade. Han er så grinagtig og selvfed. Og hvad sker der for hans målestok for hvor bred kvinders bagdel må være? Det er jo fandeme ikke mere end hvad min højre balle fylder.
Store fjols. Og så ævler han om de børn han vil have og at kvindens gener skal være gode. Jeg vil dælme nødig være den kvinde med så smal et understel på kroppen, som skal føde et barn. Og slet ikke Boffys barn. Den måler sikkert lige mutters røv, så snart dens overkrop er blevet født.


Thomas.Han er så overfladisk at jeg knap nok han huske noget om ham. Pfffffft...han fiser ind af det ene øre og ud af det andet. Kunne godt have lyst til at vappe ham en med mine vinkedeller under armene.


Gustav:Når jeg nu siger, at Gustav er den jeg bedst kan lide i programmet, så siger det en del om niveauet.
Men altså...herregud. Han generer ikke nogen. Jeg morer mig vældigt over at se ham få fjernet hår i nuggi og hvad han ellers går og laver.


Melanie:Den runkne rosin i pølseenden: Miss Melanie.
Hun er uden sammenligning den værste kost jeg længe har set. Kan da virkelig slet ikke klare at høre hende skamrose sig selv. Slet ikke når hun behandler alle andre som skidt på en møggreb. Og slet ikke, når hun selv ligner Droopy med de kronisk trætte øjne.


Og hendes heksetryne, ej at forglemme.
"Altså Rødhætte, hvis du har så meget imod det program og de medvirkende, hvorfor ser du det så?" (Spurgt med dyb mandlig pædagogisk stemme).

Øhh, har du overhovedet læst hvad jeg har skrevet? Det er jo netop pga. de medvirkende at jeg vælger at se det. For nok er jeg ikke selv for lækker til love. Faktisk ligner jeg på gode dage en klump overgæret gærdej. Men når folk friviiligt udstiller dem selv for åben skærm, så bliver jeg nødt til at se det og få et selvtillidsboost.