torsdag den 25. februar 2016

Noget om lidt af hvert og drinks i morgen tidlig

Åh gud i himlen, hvor er jeg træt. Vi kører på højtryk på arbejdet for at gøre klar til at åbne nyt koncept inden længe. Det er skide spændende, jeg glæder mig temmelig meget og jeg er hamrende stolt over at være en del af det.
Men jeg er også træt. Ligesom 80% af resten af Danmarks befolkning. Hvad fanden sker der for denne vinter? Hvem er det der æder energien?
Og så glemmer jeg en del. Som f.eks. den jordbærfromage, som jeg satte i fryseren i formiddags på arbejdet, så den kunne stive lidt hurtigere. Den skulle kun have stået der 20 min. Jeg gætter på den er stiv nu.


Dagens optur:
- Har fundet ud af, at ingefærtabletter virker forrygende på prutter. Jeg ryger ikke så mange cigaretter. Og det reagerer maven på. Skal jeg love for. Gætter på, at det er sådan surströmning lugter.

Hvem fanden:
- Spiser det lort? Ej, men man skal sgu da være gjort af et særlig stof for at tænke: "Nam-nam - jeg føler da lige for en gang overgæret rådden fisk i dag. Det er da det jeg gør".


Hader!:
- Når andre tager billeder af mig. Jeg kan under ingen omstændigheder slappe af i ansigtsmuskulaturen. Med mindre jeg er fuld. Og det går sgu nok ikke, når man skal have taget billeder på arbejdet.
Selfies er noget bedre. Der slapper man af. Man tør satse lidt med mimikken. Og vigtigst af alt: Ingen ser alle fraklippene.
Det gik knap så godt med at få taget billeder i går. Jeg lignede på skift:

- En, der var på nippet til at tude.
- En, der havde ædt lidt for mange syresvampe.
- En, der havde manglet seriøse mængder ilt, da man var foster.
- En, der bare slet ikke gad være der.
- En, der kun kunne tænke på at få formiddagsbajer på den lokale.
- En, der havde stavblendet sit hår.

Med andre ord; det var skidt. På flg. billede, har to af mine kollegaer lige sagt noget sjovt og jeg sidder og fokuserer som en vanvittig for at holde koncentrationen og være seriøs. Og det holdt sådan ca. i 25 sekunder.
Hvordan kan det være, at:
- Folk bliver ved med at banke på deres dåsesodavand, inden de åbner den? Nej! Kulsyren smutter ikke hen og i skammekrogen af den grund.
- Løsningen altid er: "Sluk for strømmen og vent et minut, så reststrømmen forsvinder", når internetforbindelsen halter?
- Man altid får vendt usb-stikket forkert i første forsøg?
- Man næsten trykker knapperne på fjernbetjeningen ud på den anden side, når batterierne er ved at være flade?


I morgen bliver en god dag, thi:
- Jeg skal ind til mine radiosnusker og drikke morgencocktail, mens jeg kigger på deres underarme.


Det ender snart galt med:
- Planlægningen til 80'er festen næste weekend. Min veninde og jeg går lovligt højt op i det. Ender vel med vi begge får en skampermanentet page og klorin-jeans. Vi har 80'er serpentiner på dåse, vi har tyl, vi har al for mørk foundation, vi har lidt for rød rouge og vi har kæmpe parykker.Håber!
- Det lykkedes for unavngiven underarmsmand og mig at finde nogle 9/11 foredrag vi kan søbe i os. Yes; I læste rigtigt! Jeg har fundet en WTC-Soulmate. Endelig en der forstår fascinationen af det.


Fatter simpelthen ikke:
- Hvorfor folk melder sig til Luksusfælden? Og når de så gør det, hvorfor de ikke tager sig bare en smule sammen, så de ikke fremstår totalt ude af drift, når de røde tal toner frem.
Som f.eks. kvindemennesket i afsnittet i går, der råbte et "Fuck dig!" af Luksusfældemanden og efterfølgende gav sin mand klaps. Og som senere udtalte: "Jeg kunne skyde dem" om værterne. Mrm, flot søster. For det er da virkelig deres skyld, at du ikke har betalt børnebidrag til dine egne børn. Det kan jeg da godt se.


Det er muligvis en smule pinligt, at:
- Hungry.dk har fundet min blog og læst mit brok om en træls leverance og derfor har sendt mig en rabatkode som en undskyldning.  Altså; det er da sødt af dem, bevares. Ingen tvivl om det. Men for fanden...Jeg er 40 år!

Men tak, Hungry.dk Jeg ved I læser det. I kører jo jeres eget navn igennem Google med jævne mellemrum. Det gør jeg også. Med mit eget. Det giver bizarre resultater under billedsøgningen.


Hov...?
- Hvad så hvis man brokker sig over leveringen af statsministeren og hans ucharmerende slæng?