fredag den 15. januar 2016

Er der en hund der har tørret røv på din tallerken?

Nu må det simpelthen få en ende! Den der sære mani med at trææææække puré og sauce hen over en tallerken. Alle gør det. "For det ser så fiiint ud og man spiser jo med øjnene, ja".
Mm, det gør man. Men din panerede  svinekotelet serveret med en ærter, blomkål og gulerødder-blanding fra frost, bliver altså ikke mere fancy af, at du tværer din sovs hen over tallerkenen med et bremsespor. Nej. Og restauranter, kære kokke derude: Find nu på noget nyt!


Jeg forstår det ikke.











I mine øjne bringer det associationer frem om en hund, der har haft lind mave, lagt en lort og derefter kurret hen over gulvtæppet for at få tørret røven.  Eller i andre tilfælde: En cykel der har bremset voldsomt ind i en snedrive.
Man kan jo nærmest ikke få serveret noget mad længere, som ikke har bremsespor som hovedtema. "For det er jo så fiiiiiint. Det pepper ligesom lige en kedelig ret op".

Nej.


Kom nu videre! Verden er fuld af muligheder. Anret innovativt.