lørdag den 16. januar 2016

Når proletardanskeren læser en overskrift, hvor ordet "Muslim" indgår

På BT's Facebookside er der linket til en artikel omhandlende en norsk imam, som mener, at muslimer ikke bør deltage i fødselsdage eller ønske god jul. Et udsagn, som er hans og som han også vedkender står for egen regning og som ikke nødvendigvis deles af andre muslimer. Og herregud; manden må sgu da have de meninger han vil have. Han skader da absoluit ingen med den udtalelse.

Skulle man tro.


For så er der jo proletarmassen derude, som styrter til tastaturet med det samme de ser ordet "muslim" i en overskrift. Enten læser de ikke artiklen eller også forstår de bare ikke hvad de læser - eller også vil de bare være nogle halvfærdige tegninger. De hakker sig i hvert fald igennem tasterne på deres computer og sender vrede kommentarer ud i cyberspace, som får en til at læse artiklen en gang mere, fordi man pludselig bliver i tvivl om man har overset den del, hvor der står: "Ingen svin tilbage i Danmark. Muslimerne har udvist dem. Farvel frikadeller".
Men det står ingen steder. Det eneste der står er stadig den samme enkelte mand, som har ytret sin personlige mening og som samtidig understreger, at det er hans mening - ikke alle muslimers. Men det overser muslimallergikerne. De overser også en anden mindre detalje. (Eller også dumpede de bare i geografi). Manden bor i Norge.
Men det er underordnet. Det er stadig en muslim, der bryder med de danske normer. Og det kan man jo ikke lade stå usagt hen.

"Hvorfor vil de være i et land, hvor man ikke vil indordne sig?"

Erhmm....Hør her; det er stadig Norge. Det er stadig kun en enkelt mands udsagn. Og hey! Ved du hvad? Nu behøver man jo ikke deltage i alt der er nationalistisk for at måtte være her. Vel?
Jeg er pæredansk. Jeg kunne aldrig i livet drømme om at tage til en Kim Larsen eller Lars Lilholt koncert. Og det er da ellers en meget dansk ting. Men nej; no way, om jeg vil bruge min tid på det. Og jeg må sgu da godt være her. Jeg er stadig dansk. Lige så dansk, som "Kald det kærlighed" folket.


Men stemningen er ligesom slået an. Der er blevet tændt ild i bålet og fra nu af vrimler det frem med sure danskere, som arrigt står i kø for at komme med deres kommentar til artiklen.
Og så er det jeg sidder og smiler. For det er jo et tilbagevendende scenarie: Er det ikke lidt ironisk, at dem, der er allermest muslimforskrækkede og dem, der brøler mest skingert op om danskhed, samtidig er dem, der er dårligst til dansk grammatik?  Det er sgu da lidt sjovt. På den sølle måde.
Endnu mere sølle er det, hvor ligeglade disse mennesker er med at udstille deres dumhed og snæversyn. Sære argumenter om danskhed flyver rundt, som A4-ark i en skypumpe. Fuldstændig uden retning.

Her er et lille udpluk af kommentarerne. Og bemærk: Artiklen handlede om en norsk imam, som tilmed har udtalt, at det er hans syn på det. Ikke samtlige imamers/muslimers. (Læs selv artiklen her: Muslimske børn og voksne bør ikke gå til fødselsdage eller ønske glædelig jul )

Jeg er så pis træt a og høre mere hvad de muslimer kan li og ik li og hvad de må og ik må og hvad bør og ik bør... Nu må Dk sku ta og vågne op.. det her er DK .. og kan de ik være med til det vi andre altid har gjort... må de jo bare lade være og deltage.. , der skal ik laves nået om bare forde de skal være her.. så det op til dem og vælge fra eller til !! Go weekend I danmark fejrer vi fødselsdag, så de muslimer der har bosat sig i danmark, de bør gå til fødselsdag. Det hedder integration ! Det burde ikke være et svært valg og da slet ikke stof til avisen.
(Nej - ingen stavefejl her. Men til gengæld verdens dummeste argument. Hold nu kæft, altså. Skøre kost. Kom da med noget bedre).

Hvornår bliver alle de imaner smidt ud af landene i Europa. 
De har så meget magt og tilsyneladende prøver de på alle måder at gøre det så besværligt som muligt for folk at integrere sig i de samfund de er havnet i. Smid den UD !!!!!
(Så når en enkelt imam kommer med en udtalelse, så skal alle imamer smides ud? Godt så...)


Havde jeg stadig børn ville det da være en selvfølge at hele klassen skulle med - men angående serveringen, så ville der ikke blive ændret på de traditioner der altid har været - dvs. slik uden hensynstagen til halal mærker - røde pølser af svinekød, lagkage og boller - så må dem de vil komme og resten må så indrette sig efter deres forældres forbud, bare synd for ungerne.
(Hvor er du dog i bund og grund et fattigt menneske).Hvis ikke lige muslimer vil acceptere det danske levemønster, så er det da i orden, men så kan de heller ikke leve i vort samfund, de skal ikke komme herop og så tro, at de kan bestemme, hvordan vi skal leve vor tilværelse, det er en meget gammel tradition med jul og fødselsdage og det skal de ikke tro de kan lave om på, rejse dog til et land, hvor jeres traditioner efterleves, I er altså bare havnet et forkert sted. Her bestemmer vi!
(Luk røven, Gerda!)


Så må de rejse hjem! De vil jo kun ha penge og andre goder Ikke følge vores kultur! Hvad med at rejse til et muslimsk land? Jeg kunne ikke drømme om at rejse til et land uden at følge deres skikke!
(Prøæv at læs artiklen igen. Eller måske 12 gange mere. Så kan det være den fiser ind hos dig).


hvad så, servere muslimerne så IKKE halal slagtet kød når de invitere danskere på besøg eller til fødselsdag?????????????????????? det er ikke alle der har lyst til at spise det.
(Dumhed på to ben. Hendes tastatur er garanteret trykket helt skævt. Man kan ligesom fornemme vreden og de tunge pres på "?" akkompagneret af fnysende vejrtrækninger)


naturligvis skal de da have lov til at gå til fødselsdage .. er det ikke et tegn på villighed til at intrigere sig i det danske land de er kommet til ... at der så til en dansk børnefødselsdag serveres feks. pølsehorn må de så selv finde en løsning på ..
(Vi kan åbenbart konstatere, at pølser er et must til danske fødselsdage?)havde jeg mindre børn, ville de ikke få lov til at havde deres muslimske klassekammerater med, hvem der kommer ind for mine døre kan jeg gudskelov selv bestemme
(Ærligt alt; jeg tror ikke de går glip af noget. Du lyder ikke som en man gad besøge)

Vi skal da gøre som vi 
Selv syntes og sæt det på bordet af mad som vi plejer så må de selv om de vil med ingen sær regler
(Jeg synes ellers dine regler lyder sære.)


træt af at høre om hvad de vil og ikke vil ,,,de skal leve efter vores regler ,,og ikke os efter deres ,,slut (Ti stille, Ebba. Verden bliver et smukkere sted så).


 Er de i Danmark ok så skal de også til børns fødseldagen. Det er dansk og de er i vores land så i kan lide det eller tage til jeres eget land
(Inge kender til en lov, som jeg aldrig har hørt om tidligere.)

 Det er selvfølgelig svært at undgå noget med gris. Selv i en lagkage er der noget gris i. Men derfor skal alle børnene i klassen da med aligevel.
(Hans har store udfordringer i køkkenet. Men han er ikke racist. Trods alt. Han har bare integreret svinet voldsomt meget i sin hverdag. Og hvad putter han da i sin lagkage?)


Endnu et eksempel på, at vi ikke kan integrere muslimer i den vestlige verden. Erkend det nu bare, og handel derefter.
(Henning gider ikke noget pis. Lad os nu bare få sendt de muslimer ud. Fandeme. Her i landet mæsker vi os i fødselsdagsfester. Det står i grundloven)


Hvorfor må de ikke det. Så får de da endnu svære ved at blive en del af det danske samfund.
(Fødselsdage er limen der binder Danmark sammen! Det siger Margit nemlig)


Og Mona er enig!

Hvis ikke de skal det Hvordan skal de så kunne blive en del af integrationen som der ellers råbes op efter?


Jeg er så uendelig træt af muslimer og deres krav. De fylder så meget i vores samfund. Hver eneste dag er der historier om dem. Gid fanden havde dem.
(Susanne magter ikke mere!)


NU ER DET SGU SNART VED AT VÆRE TRÆTTENDE AT VÆRE DANSKER!!!! VORES REGERING ER FØDT MED HJERNEN NEDE I SKOENE!!!!!
(Emil gider ikke mere pis. Det er alt sammen regeringens skyld. Puha - tænk sig, at de tillader en mand i Norge at åbne munden).


 ja så får man da først et paralel samfund fanatisme af værste slaks
(Med venlig hilsen Knud)


Skyd den imam. Han er syg
(Peter er mere konsekvent)

Arme mennesker. Hvor må deres hverdag være hård.