lørdag den 14. november 2015

Gammelnok på sengekanten

Ja...jeg ligger så i min seng i skrivende stund. Alderdommen har sneget sig ind på mig. Og jeg har det egentlig dejligt med det.
Når man når op i min alder, skal man bruge tre dage på at komme sig over en brandert. Næste weekend skal jeg til julefrokost fredag og lørdag. Det vil sige jeg er udhvilet fredag ugen efter. Sådan cirka. Og så kan jeg jo lige så godt indhente lidt søvn på forhånd.

På etagen over mig, sidder Sundhedssøn og ser fodbold og er dybt forundret over min tidlige afgang ned i den bløde 140x200 platform. Ugledatteren har plaget om pizza uden held. Hun var ellers ret tæt på at få mig overtalt, da hun sendte mig en besked med teksten: "Jeg har 20 kroner og en fantastisk personlighed. Kom nuuuu!"

Skønne pige!
Men jeg stod fast og sagde nej. Og så blev der stille inde fra værelset. Meget stille. Og tyve minutter senere tikkede der en sms ind fra Hungry.dk.
"Tak for din bestilling. Din ordre bliver leveret om 45 min".

Det var så en veninde fra Sverige, der havde forbarmet sig og bestilt til hende. Gad vide, om hun tror vi ingen mad har hjemme?
De snakker engelsk sammen, kan jeg høre, når jeg går forbi døren og lige stopper kort op. Er åbenbart lettere end blot tale dansk og svensk.
Kunne selvfølgelig ikke modstå fristelsen, så crashede værelset med mit allerværste engelsk. Bare sådan for at snakke med min datter og på et sprog, så den svenska flicka kunne høre hvad jeg sagde via det kraftigt grønne headset på min datters dejlige hoved.

"Jæææj jææs, dis is juuur måther, Aiii will just say guuuutnajt og remajnd you, dat wi have lots of fuuuuut in dæ frits.And aii will åålsoo djåst say dat aiii låv juuu".

Og så fnes jeg barnligt, mens Uglen bare gloede sært på mig. Da jeg lukkede døren efter mig, kunne jeg klart fornemme, at der blev talt om mig. Også selv om der blev talt noget lavmælt.

Og nu ligger jeg her og har tøjkrise på forhånd. Hvad fanden skal jeg tage på til julefrokosten på fredag med radiosnuskerne?
Jeg har to kjoler i tankerne. Den ene er ret skøn. Men kræver fuld kontrol over mavemuskulaturen. Nytter bare ikke noget, at jeg bliver for afslappet og svajrygget. Men den viser skuldrene og lidt af ryggen og er yndig og slet ikke så nedringet.

Den anden er også skøn. Og med fine detaljer. Problemet er blot, at den ikke overlader ret meget til fantasien hvad mine bryster angår. Ikke at den er vulgær. Slet ikke. Men mine bryster har det altså med at dele sig i fire nogle gange. Og det ser bare ikke skide tjekket ud gennem noget semi-gennemsigtigt stof.
Og hvad med sko? Vil jo helst have hæle på. Har de smukkeste stiletter, som godt nok ikke giver mig HKH Mary ben, men som alligevel løfter landmandsskankerne op på et pænere niveau.  Men så er der jo mine hælsporer og trædepuder, som ikke kan håndtere 10 cm. hæl ret godt ret længe. Og så ender jeg som altid med at rende rundt uden sko hele aftenen - og møgfuld på alle fire ved lukketid for at lede efter skoene.

Man altså; jeg behøver jo ikke at drikke mig så fuld. Har jo lovet mig selv at vise dem, at jeg sagtens kan opføre mig modent. I forhold til sidste år, hvor jeg var den sidste der kom og den første til at få en promille på 4.61. Men jeg ved jo også bare, at hvis de andre drikker sig i hegnet, hopper jeg jo lynhurtigt med,


Nå...det må jeg kigge på i løbet af ugen.

Skal i den grad have muget ud herhjemme i morgen. Får ret travlt i næste uge på jobbet og gider egentlig ret gerne at kunne komme hjem og bare slappe af, når jeg får fri.