lørdag den 7. februar 2015

En blandet tankestrøm og landhandel

Normalt er jeg stor modstander af "vise ord printet på et stykke virtuelt papir med masser af blomsterranker, roser, hjerter, solnedgange, firkløver osv osv".
Ikke at der som sådan nødvendigvis er noget galt med ordene og meningen eller moralen, men jeg kan bare så skide godt lide, når folk bruger deres egne ord til at udtrykke en mening eller en følelse.
Engang imellem er der så undtagelser. (Hvis det f.eks. er humoristiske sarkastiske ord). I dag snublede jeg over denne her:
Og den satte sgu egentlig tanker i gang hos mig. For hold nu kæft, hvor er jeg en people pleaser. Og hold nu kæft, hvor er det blevet værdsat af mange. Og udnyttet af andre.
Man kan jo sige, at det i sidste sidste er ens egen fejl, hvilket er sandt nok. Man skal vel for fanden sætte grænser for sig selv, før andre kan se grænsen?
Men det er eddermugme også fesent ad helvede til, at man møder en mur af irritation, når man mærker efter inde i sig selv og gør hvad man selv har lyst til. Og at man ud af det blå, bliver til et ondt uempatisk menneske, fordi man tager sig den frihed at bestemme over sit eget liv.

Sådan en gang møghø gider jeg bare ikke længere, kan jeg mærke. Men så er det jo godt, at man kan sortere og fravælge. Og proppe en passiv-aggressiv animeret gif. ind i sit indlæg.
Mrm!

Nå, jeg har lovet mig væk til Uglen i aften og en gang Melodi Grand Prix familiehygge. Bliver møghyggeligt.
Vinden tæsker udenfor - jeg har min e-cigaret og slipper derfor for at skulle udenfor - jeg har Ben & Jerry kopi-is (det er sygt (SYGT) at B&J koster 61,- kr. for en sølle halv liter kvalmende sød lort) - jeg har kaffe - jeg har rødvin og jeg har puder, tæpper og stearinlys.

Jeg har fået ikke mindre end tre invitationer til i aften af tre forskellige venner. Det er sådan noget der varmer på personlighedsfronten, at der faktisk er nogen, som gerne vil se en. (Og det lød så mere selvudslettende, end det er. Jeg mener egentlig bare, at det er fedt at have nogen i sit liv, som tænker: "Hey...jeg ringer til Hætten. Måske hun vil ses i aften").

Jeg har mine to skønne teenagere.

Jeg har en brunch-invitation til i morgen formiddag, som jeg glæder mig møg meget til.

Og jeg har et langt pænere coverbillede, end en eks' nye kæreste har som coverbillede.. Bwaha! (Ja, jeg har også en kedelig kællinge-attitude). Men for fanden...Nogen sendte mig et screenshot og jeg har da sjældent set så meget kunststof, dårlig make-up og billig Bilka-porno, samlet på så få pixels.
Det er sådan noget, der giver en krusning på mundvigen og en følelse af, at man faktisk lige pludselig føler, at man selv har herregod stil.

Dagens fraklip på billeder:

1: Storetå har igen gnavet sig ud gennem pissedyre og næsten nye strømpebukser:
(Bemærk ål i strømpen)
2: Sofa-reden. Jeg begik en stor fejl ved at få et sofabord med hylde. Alt får pludselig en plads dernede. Alt.
Bemærk: Væltet sofahynde, som fungerer som benstøtte, når jeg skal ligge og se Frasier og slappe totalt af.3: Grundet nærsynethed, kom jeg til at trykke forkert på vaskemaskinen og fik vasket yndlingstrøjen ved 90 grader. Gik knap så godt.