mandag den 10. februar 2014

Arrrghh, men så luk dog røven

Jeg skal fandeme da lige love for, at det i disse dage pibler frem med nyudklækkede Poul Thomsen kloner, som ved bedst! Faktisk ved de endnu mere end uddannede dyrepassere. Hvis man spørger dem selv i hvert fald.
Giraffen Marius er død. Skudt på klods hold. Plaf! Og verden går amok. Og totalt i selvsving. Der må fandeme sidde mange mennesker derude, som mangler noget indhold i deres liv.

Var Marius kær? Ja, bestemt. Han var bedårende. Men det er leverandøren af den blodrøde steak, som vi nyder med en fuldfed bearnaise og en kraftig god rødvin også.
En ko er da mindst lige så kær som en giraf. Og en kalv endnu mere nuttet. Men hører man folk gå i selvsving over det? (Altså lige bortset fra de højhellige veganere). Nope! For det handler jo om deres egen fornøjelse og smagsløgsorgasme.

Er der ramaskrig over alle de svin der må lade livet, så v kan få vores flæskesteg? Nope.

Er der ramaskrig over de mus der må lade livet, for at en klam slange kan få føde? Nope.

Stopper folk med at købe buræg? Nej. Skide være med hønsene, ikke? Bare visse folk kan få en bakke æg 5,- kr. billigere, så er de sgu da ligeglade med velfærden.

Men en navngivet giraf; dét kan sgu nærmest udløse en borgerkrig. Inde på Ekstra Bladet, sidder fjolserne og sender kondolencer af sted til giraffen.

R.I.P Marius, Håber du har det bedre nu der hvor du er . Du har slet ikke fortjent at det skulle ende sådan, det viser kun hvor ond verden er. Vi er mange som er kede af det og græder på dine vegne. Det er uværdigt måden som det er sket på, vi er mange som hellere havde set at du var kommet hen til en anden Zoo. Hvil i fred kære Marius .

Kære lille Marius. Der findes absolut ingen retfærdighed. Håber du har det godt i Nangijala ♥

Hej Marius du var får ung til at dø og jeg vil altid tænke på dig hele tiden er så ked af det mange knus til dig fra Paul-Erik

Et stort R.I.P herfra. Dit liv blev så kort, men jeg følte alligevel at jeg nåede, at kende dig.
(What the fuck?!)

Vi gik grædende ned på vores knæ, tigget og bedt om at Marius ikke skulle dø!!!! Det var en fuldstændig urimelig årsag og slet ikke acceptabelt!!!! Dette beviser bare at mennesker er det største rovdyr på denne planet!!! SKAM JER!!!! R.I.P SØDE MARUIS <3

Kære Marius Du fortjente så meget mere end dette her. Håber de for karma af mærke de lorte mennesker. Tænk de ikke vil give dig en chance hos dem i Sverige. Årh kan blive så sur over sådan noget svineri. Håber du har det 1000 gange bedre end du havde det hos de lorte medarbejder i Zoo. Jeg sætter aldrig mit ben i KBH's Zoo igen, godt vi har så mange gode her i Jylland.. Sov sødt smukke dreng, tænker på din mor <3


Det er jo vanvittigt!