fredag den 20. april 2012

AOF ifølge Rødhætte.

Det har været en vidunderlig dag med min Raccoon. <3 Vi har haft så skøn mor/datter kvalitetstid. Min egen lille rødhårede raccoon.

Nå, jeg luftede lidt ud på vej hjem i bilen. If you know what I mean...Oy oy. Da vi kommer tilbage til bilen og sætter os ind, stinker der seriøst af selvdød bæltedyr. Og jeg er så barnlig, at jeg brød sammen af grin og hoppede hele vejen hjem på førersædet.
Nå, men vel hjemme og efter lidt sofaputning med Gråstænkt inden han skulle hente sine piger, sidder jeg nu her og puster ud og nyder et krus kaffe og lidt Imogas. (SKAL have styr på de tarmgasser. Skal ud og være nogens køkkentrunte i morgen).
Nå, men jeg kom til at tænke på, at hvis jeg nu skulle undervise i de ting, som jeg har rigelig erfaring med, så ville det nok se sådan her ud på AOF' hjemmeside:

Underskud på kontoen: (Øvede)
 En udførlig guide til at køre kortet igennem på beløbet flest gange på kortest tid.

Hjem og indretning:
Sådan flytter du rundt på møblerne i din stue mindst en gang hver anden måned. Derudover grundig instruktion i hvordan man skubber et fyldt karlekammerskab ovenpå et par håndklæder.

Slik og undskyldninger:
Grundkursus i at opfinde undskyldninger for at købe en pose slik. Opslagsbog kan købes af underviser.

Stedsans. Fra a-z på længst tid.
Egen bil skal medbringes. Der undervises i at fare vild. Der skal påregnes en ekstra udgift til benzin.

Galdestensanfald - Udvidet.
Du vil få indblik i hvilke vagtlæger der er mest gavmilde med det gode smertestillende.

Tarmgasser og tarmlyde.
Demonstration af de forskellige prutarter. F.eks. Labradorprut og æggeprut. Desuden tester vi, om det virkelig virker at stryge en tændstik. Mod lugtgener. IKKE for at skabe eksplosioner.

Feng Shui.
Prop alt det du ikke ved hvad du skal gøre ved, ind i div. skabe og skuffer. Der vises hvordan man propper mest effektivt.

Hysteri i bil:
En trin-for-trin guide til fagter og skældsord. Test af horn.

Hypokondri. (Meget øvede)
Her undervises i symptomer og katastrofetanker. Under undervisningen vil der være en tlf. til rådighed, så der kan ringes til vagtlægen ved behov. Derudover vil der også være grundig undervisning i at navigere korrekt rundt på netdoktor.dk.

OCD.
Vi gør rent og vasker hænder. 7-9-13.

Hjemmeværnet:
44 grunde til at hade dem.