søndag den 19. januar 2014

And I still got the bluuues for you

Har søndagsblues. Skyldes nok møg nat uden søvn.
Endte med at give hypnosevideo en chance. Og faldt da også i søvn. (Hvad fanden fejler min ordbog på mobilen? Den kender ikke ordet "da").

Drømte en sød drøm. Faktisk. Og er nu Rødhætte 14 år, og vil ikke fortælle hvad den handlede om, for "de drømme man gerne vil have skal gå i opfyldelse, skal man ikke sige højt". Tror jeg læste det i ViUnge engang i 1987.
Så nu venter jeg bare. Og håber. Naiv som altid. Ved sgu da godt inderst inde, at der nok ikke er noget at komme efter der.

Med mindre jeg bliver ti år yngre, bliver en str. 36 og får afbleget håret - that is. Hvad fanden sker der for fordelingen? De fleste af mine veninder, foretrækker en en bamsemand. Og gerne en moden en af slagsen.
Står ret meget i kontrast til en del mænd, som gerne vil date nogen, som de kan være far til. Og som selvfølgelig skal ligne noget fra en Cult reklame.

(Høøøøøøør hende være bitter)

Men (trækker slumretæppet op over knæene, skubber brillerne op på trynen og læner mig frem) var det ikke Thomas Mygind der engang sagde, at "intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet"? Jeg tror det.

Han aner ikke hvad han taler om. Jeg har sgu så meget vilje, at jeg har blottet mig så meget, at ydmygelsen er total. Men nu satser jeg på, at ViUnges tip fra dengang virker.


Dagens optur:
Er til gengæld ikke så langt ude, at jeg er så bange for at være alene, at jeg hyrer en falsk ledsager.

Dagens optur II:
Yoghurt med solbær.

Dagens hmm?:
Trusser er gået i stykker mens jeg sov. Som i: gået helt fra hinanden i syningen. Er første gang jeg har haft så alternative bundløse trusser på.

Er faktisk:
Min debut med bundløse trusser. Må nok hellere skifte. Man ved jo aldrig, om jeg falder og brækker benet. Ville være grotesk pinligt at ligge på skadestuen med stjernetrusser i laser.
"Hvad skete der med dit ben, Rødhætte?"
"Jamen, jeg faldt ned af trappen".
"Kurende på gelænderet, som er høvlet i spåner?"

Har:
Ændret teksten på datingprofilen. Råt for usødet. Satser på at det skræmmer alle primaterne væk.
Og nok generelt alle mænd derinde...ved nærmere eftertanke.
Burde nok bare slette den. Kommer aldrig til at bruge penge på det alligevel. Ville svare til at jeg købte et abonnement på Rallyinfo eller Jagt & Fiskeri.
Gider ikke mænd der skyder med spredehagl, og har gang i 30 på én gang, fordi de er så skide uselvstændige, at de ikke føler de kan have en identitet, hvis de er single.

Har en kat:
Til at ligge og stirre bebrejdende på mig. For fanden...det er to min. siden jeg lukkede den prut ud, og jeg bliver stadig nidstirret.

Man ved, at man har slappet af i weekenden, når:
Man faktisk ikke har en skid at bruge en fridag til i morgen.

Glæder mig til:
- At komme ud at spise med chef og boss. Bliver skønt at komme af sted med nogen, som rent faktisk sætter pris på gastronomiske oplevelser.
- Firmafesten.

Note-to-self:
Lad nu være med at drikke dig stangvissen igen, ligesom sidste gang firmaet var samlet. Kan ikke have været et kønt syn, at jeg måtte kramme en træstolpe for at holde balancen.
Bliver nødt til at vise dem, at jeg godt kan være normal og styre min brandert. Og at jeg ikke skal lægges i seng af bossen.
(Ej men flot, Svamphætte!)