lørdag den 9. januar 2016

Når mænd rammer overgangsalderen...

...vil de have noget stort mellem benene.


Ja, jeg taler om mænd og motorcykler. Hold nu kæft altså; når man kigger på datingsider og i singlegrupper (those were the days), vrimler det jo frem med midaldrende mænd i lidt for stramtsiddende lædertøj og deres "kværn". (Jeg hader det ord. Hold nu kæft, hvor jeg hader det ord).

Hvad sker der for det? Det er jo en kæmpe rede med konstante udklækkelser. Føler de, at de mangler perioden som "bad boys" i deres liv? Tror de, at deres ellers gennemsnitlige kedelige liv og ditto humor bliver udvisket og forvandlet til en sexy mean machine, hvis de presser deres krop ned i et grimt læder-outfit og sætter sig overskrævs på en motorcykel?
(Nej, jeg siger ikke det er alle mænd der er sådan. Der er altid undtagelser. Men come nu on...motorcykel er åbenbart potens- og ungdomsforlænger hos ret mange mænd på vej mod folkepensionsalderen/45+).

Hvis jeg skimmer hukommelsesbåndet og tænker tilbage til singlegruppen, så vrimlede det jo med wanna-be-badguys derinde, som flashede billeder af deres "kværn", mens de garanteret sad med en bule i bukserne. Og lad mig sige det på denne måde: Det var ikke de attraktive modne mænd med skaldet Bruce Willis isse (Mrrrmm) eller med med lækkert grå stænk i håret. Nope. Det var dem med 90'er lokumsbrætskæg, grimt overskæg, Lars Lilholt/Dansk Top-tilhængere, dem der elsker "The Eagles", dem med Playmobil-frisure, dem der konstant fyrede vittigheder af, som man grinede af i 80'erne - og dem der var lidt fremmedfjendsk-trælse og primitive rent mentalt.
Det var ikke de tiltrækkende mentalt-lækre gråstænkt mænd. Næh, det var de typer, som skriver profiltekster på deres datingprofiler på dårligt skoleengelsk, fordi de er ved at indse, at de nok må udvide søgekriterierne og evt. begynde at overveje en fremtidig kæreste fra Østen.  Og det bekræfter jo blot min fordom.


Lad mig understrege; der er ikke alle. Jeg kender da til en mand, som er ganske normal, temmelig meget tiltrækkende, sød familiefar, som har købt sig en motorcykel. Der er intet negativt ved ham.

Men for fanden, hvor er der flere og flere mænd, som pludselig skal realisere sig selv på to hjul og som bilder sig ind, at de bliver mere attraktive, hvis de maser deres krop ned i grimt læder og sætter sig overskrævs på en motorcykel.


Hvad sker der for det? Er det den mandlige udgave af "de friske piger" på 50+, som klipper sig i samme stritfrisure, som får samme tofarvede farver på issen, som har farvestrålende brillestel, som kalder veninderne for smuksak og som går i lidt for glitrende og syntetisk tøj?