mandag den 11. november 2013

Føtex er sej, vi gør mere for dig

Skulle til et møde i dag. På vej derhen, kunne jeg godt mærke en rumlen i maven. Som blev værre og værre.
Under mødet fik jeg næsten tics af at bide pressetrangen i mig. Turde ikke engang rømme mig i frygt for at skide i bukserne.

Men så gik det ligesom lidt i sig selv. Og efter mødet, smuttede jeg ind i en butik for at snuse og sukke over julepynt.
Og så skulle jeg prutte...Forsøgte at liste den ud over et interval på flere minutter. Og gik faktisk godt. Havde intet uheld. Desværre bredte der sig en stank af råd og syntetisk medicin.
Og så var det ligesom om, at luftudslippet havde sat noget i gang. Motorvejen var erklæret åben. Og jeg kunne ligesom mærke, at jeg skulle finde en afkørsel ret hurtigt.

Så jeg satte kurs mod Føtex. Med sammenknebne baller og tårer i øjnene, og tarme der dansede breakdance, kæmpede jeg mig af sted. Turde knap nok trække vejret.
Men endelig var jeg fremme. Og der var ingen kø, så jeg kastede mig ind på toilettet, skubbede hurtigt døren i, smed jakke og taske på gulvet, og satte mig på toilettet. Og gav slip.

Meget slip, skulle det vise sig.

Og så kom der en anden trængende kunde. Og rykkede utålmodigt i håndtaget flere gange. Hvorefter han stillede sig lige på den anden side af døren, mens jeg sad med svedperler på panden og overlæben og gav los.
Røv havde overtaget, og jeg var magtesløs. Et inferno af anden verden udspillede sig ned i kummen. Og lydløst var det ikke.
Manden stod og rømmede sig. Kun en tynd væg adskilte os. Og jeg kunne bare intet gøre.

Men blev færdig. Langt om længe. Og svedperler var nu afløst af kuldegysninger og trætte øjne.
Fik vasket og sprittet hænder, klædt mig på og åbnet døren. Og fik øjenkontakt med ham. Kunne nærmest se væmmelsen i hans øjne, inden han strøg ind...

I helvedes forgård...

Stakkels stakkels ham. Jamen, man kan blive helt bekymret for, om han er blevet slået omkuld af lugten derinde. Og om han stadig ligger derinde. For sjældent har jeg da oplevet noget så stygt. Man skulle tro, at 25 labradorer havde haft skidegilde derinde.

Men Føtex ER sej. Var det ikke for dem og deres kundetoiletter, HAVDE jeg skidt i bukserne.