torsdag den 25. juli 2013

Live fra sengen

I punktopstilling:

¤ Feriegæst/veninde sover i stuen i nat. Vi forstyrrer hinanden, når vi deler seng. Må indrømme, at jeg nyder at have sengen alene. Nu kan jeg smide tøjet og sove roligt og ikke være bange for, om dyne glider af mig, og at jeg får flashet private kropsområder. Ufrivilligt.

¤ Alt går stille og roligt. Jeg hygger mig m. børnene, som er dejligere end nogensinde før. Og m. veninde, som har været her siden mandag. Hun tager hjem lørdag morgen.

¤ Forstår ikke, at det allerede er en uge siden, at jeg stod grædende på kommune og meldte mig enlig. Jeg har det faktisk godt. Kan grine. Kan tænke på andre ting. Og kan igen koncentrere mig om at læse og se tv.
Jeg tror måske det er godt nok at jeg brugte tre dage i opløsning i fosterstilling. Har i hvert fald fået grædt ud. Kan man roligt sige. Og har ikke længere den der knugende fornemmelse i maven.
Det er dejligt. For nu at beskrive det meget underdrevet.

M.overskrifter:

Det var ikke mit mest stolte øjeblik, da:
- vi sad og spiste på terrandaen, og naboen stak hovedet over hegnet og sagde hej. Fordi...:jeg sad m. indtørret grøn/brun mudder på hals, nakke, ører og pande og en plastikpose fra Sinnerup monteret stramt på issen og fastgjort m. elastik i nakken. Må have lignet en retarderet m. badehætte, som netop havde taget hovedspring ned i gylletank.

Men:
- heldigvis var det kun Henna jeg havde i håret. Sidste hårfarvning gik knap så godt. Endte m. en svag med dog tydelig lilla nuance.
Nu er jeg kobberhætte igen.

Ved faktisk ikke helt, hvad:
- jeg skal mene om den Halal vs. børnehave diskussion der florerer overalt.
På den ene side, så synes jeg måske det havde været rigeligt, hvis man havde tilbudt to varianter af kød.
På den anden side, så kaster jeg lidt op over de danskere, der går totalt i selvsving, og poster billeder af grædende børn på Facebook. Som jo vel at mærke skal forestille børn der græder, fordi de ikke må få svinekød.
Altså...klap nu lige svinet. Ro på. Der er jo ingen der forbyder de danske børnehavebørn at gå amok i svin, når de kommer hjem. De kan slagte og æde en hver eneste dag, hvis det er dét de vil.
Og de timer de er i børnehaven...jamen herregud. Den halve times frokostpause kan nok godt klares uden traumer, selv om der ikke ligger medister eller frikadeller på tallerkenen. Det er jo ikke ligefrem fordi vi mangler varianter af dyr, som vi kan æde, vel?

I morgen skal vi:
- hygge. Same procedure som hele ugen. Det er sidste dag min veninde er på besøg. Så vi tuller på skovtur m. tæpper og madkurv.

Dvs:
- vi tager hen i parken. For Uglen kan ikke lide skove. Fordi, og jeg citerer: "Der lugter for meget af natur".

Den:
- lader vi lige stå et øjeblik.

Gad godt:
- drikke mig små-svimmel i rødvin. Snart.

Jeg kan godt:
- lørdag aften.