torsdag den 13. juni 2013

Noget om sindssyge kvindemennesker og moderkager

Hvad fanden er det der sker ovre i svangreverdenen? Er der virkelig kvinder, som presser forstanden ud sammen m. barnet?Ja.Flere og flere gravide kvinder beder om, at deres moderkage bliver bevaret, efter deres barn er født, så de kan indtage den. Moderkagen er rig på jern og næringsstoffer. Når en kvinde føder et barn, mister hun en del blod, og kroppen mangler jern. Det siges også, at moderkagen indeholder hormoner, som hjælper på humøret, øger energiniveauet, og lindrer smerter, siger Dr. David Ghozland til HollyBaby.com.
Moderkagen indeholder kolossale sundhedsmæssige fordele, heriblandt at kunne rette op på blodtab, standse hårtab, forbedre mælkeproduktionen, og at balancere hormonniveauet. Mine kunder har oplevet usædvanlige resultater. De føler sig mere energiske efter at have født, de er mindre tilbøjelige til at få fødselsdepression, og de kommer hurtigere til hægterne.


Kraftedeme klamt! Og så vil jeg sådan set skide på, at udtalelsen bygger på, at kvinder får lavet moderkagen om til små vitaminkapsler. Og at de sluger den i små frysetørrede bidder. Det er edderhugme stadig ualmindeligt klamt.
Men så er der så dem, som tager galskaben til ubeskrivelig grotesk vanvid. Det er dem som slæber klatten m. i køkkenet og tilbereder den. Akkurat som var det svinelever eller gullash-kød.
Sindssyge vanvittige vamle sære bizarre ulære syge mentale ustabile klamme menneske!
"Jaaamen Rødhætte...så længe du ikke skal spise det, kan du så ikke være ligeglad m. hvad andre gør?"

NEJ!


Dét kan jeg så ikke. Og slet ikke når det bliver så vammelt som dette. Ville få mindre brækfornemmelser over at se en mand stege en hundelort - barderet i bacon og stegt i snegleslim og serveret m,. panerede og sprødstegte bussemænd.
Så når mentalforstyrrede mennesker åbent og offentlig fortæller om deres groteske tilberedninger af moderkage, så beder de om at blive stemplet...

'