fredag den 15. februar 2013

Jensens Bøfklovn

Var m. sød kollega på Jensens i dag. Billig mad. What's not to like. Også selv om deres steaks [stæjks] aldrig har set en pande. Og selskabet var som altid skide hyggeligt.

Altså...vi kan godt blive enige om, at den frokostbøf man kan købe derinde, ikke ligefrem er amerikanerstor, ikke? Man får en bette bøf, en håndfuld kartofler og ½ dl. sauce. That's it.
Derfor fik jeg voldsomt lyst til at spænde ben for den blonde trunte, der iført det obligatoriske klovnekostume i str. 12 år, kom og tog vores tallerkener, og spurgte om vi skulle have dessert, og som svarede, da vi takkede nej, og sagde at vi var mætte: "Ja...*pisseirriterende grinelyd*...det skulle I også helst være efter den omgang", hvorefter hun spankulerede af sted m. polyesterhestehalen svingende rytmisk fra side til side.

Say what?

Efter den omgang? Nu må du fandeme tage dig sammen! Bare fordi du har en mavesæk på størrelse m. din hjerne, så betyder det fandeme da ikke, at vi har voldædt. Hvad siger du så til de kunder, som bestiller en 400 grams steak? Står du så og puster kinderne op for at illustrere hvad du mener om dem?


Kost!