søndag den 23. juni 2013

Le "hold nu kæft det er kedeligt" Mans

Ja...så er G. stået op. Og det samme er hvepsene i fjernsynet. For helvede, hvor er det da uendelig kedeligt.
Jamen, fortæl mig venligst: HVAD er der er så interessant ved at se en flok biler (som faktisk er ret grimme - ligner kørende fluer), fræse rundt i 24 timer? På den samme bane?

Wrrrrrrrummmmm.....mmmmmmmmmwwrrrrrrrrrrruuuuummmmmm......wwwrrrriiiimmmmmmm.....

Og hvil i fred, til den dansker, som mistede livet. Fandeme trist. Og gud, hvor jeg dog føler m. hans familie.

Et andet sted på nettet er der en debat i gang: "Hvilke farlige jobs ville du ikke acceptere at din partner har?" hedder den...sådan ca.
Og ja, G. kører jo rally. Men faktisk tror jeg, at mit job er farligere. Ikke at jeg tror, at mine kolleger har planer om at låse mig inde i frostrummet, eller give mig 45 min. i ovnen, men kokke/køkkenfaget betyder jo ligesom omgang m. knive. Og let's face it: Jeg er altså lidt en omvandrende katastrofe nogle gange.
Men...ved nærmere eftertanke, så tror jeg, at rally ER mere farligt. For når G. og hans rallyvenner går i gang m. at tale om: Amperetang: - Ankerplade - Begrænserventil - Benzintrykregulator - Ekspansionsbeholder - Flersporsrem - Glidebøs - Indsugningstrykføler - Krumtappakdåse - Krængningsstabilisator - Lambdasonde, så stiger risikoen for at knalde panden i bordet og dø af kedsomhed, altså betragteligt. (Og ja, jeg har googlet ordene...bemærk de står i alfabetisk rækkefølge)